···Okunma: 25 Nisan 2025 23:15 Merhaba, nasılsınız umarım iyisinizdir ben bomba gibiyimmm.
Uzun bir aradan sonra, böyle bir ekipli kurgu okumak çok güzel geldiiii. Kitabı genel anlamda bayıldım.
Kitabı ilk gördüğümde kapağı baya ilgimi çekmişti ve biraz önyargıliydim çünkü pek Türk yazar okumuyorum. Bu yüzden kitabı aldıktan hemen sonra okumadım(şuan keşke okusaydim diyorum). Ve baya bir önyargımi kırdı, sanırım bundan sonra daha çok türk yazar okumaya özen göstereceğim.
Neyse şimdi incelemeye geçiyorum(kitabın konusunu kitaba tıklayarak bakabilirsiniz o yüzden yazmıyorum). İlk başta bu kadar karakter varken başlarda pek aklımda kalmaz diye düşünmüştüm ama yanılmışım yazar öyle iyi yazmış ki bütün karakterler aklımda kaldı. İlk başlarda Lunu ya gıcık olmuştum ama kitabın sonuna doğru kendisini baya sevdim. Dante ise gerçekten harika bir karakterdi şimdiden beşli arasından favorimmm. Hodbin'e karşı pek bişey hissetmiyorum. Arm'a gelecek olursak pek çok açıdan ona üzüldüm özellikle sonda(son üç sayfayı ağzım açık okudum öyle bişey beklemiyordum). Beau ilk başlarda baya sevmiştim ortalarında nefret ettim sonuna yakınken tekrar hafif sevmeye başlardım tahminimce ikinci kitap favori karakterim olabilir, okuyup görcez umarım yine şaşırtmaz. Öfkeyi de baya sevmiştim (galiba bı tık kedisi olan karakterlere düşüyorum). Bu arada kedisinin adı Otto(neden yazdım bilmiyorum ama yazasım geldi hdbdjsksb)Bı de kitap ilahi bakış açısıyla yazılmasına rağmen baya akıyor kesinlikle ilahi bakış açısına önyargınız olsa da kitaba şans verin derim. İncelemem bu kadardı biraz kötü olabilir pek inceleme yazamıyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi kitap okumalar dilerimmm.