Asher, sen tatlı bir pervasızsın…
2025 46. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2025 21:10
Tipik Ana kitaplarından daha farklıydı bana göre. Son 100 sayfaya kadar hislerinden emin olamayan andaval erkek karakterler gibi değildi Asher. Scarlett hakkında düşüncelerinden emin olması hoşuma gitti. Spor romantizmi ve romcom karışımı olmasıyla yerinde dramla, güzel ilerleyen bir kitaptı. Sevdim. Klişeydi bu doğru ama hangi romcom klişe değil ki? Zaten bu kitaplarda klişe olmazsa o zaman tat vermez. Klişe olmak zorunda. Ben beğendim ya, ama 9 ya da 10 puanlık bir kitapta değildi. Ana’nın her kitabında olduğu gibi vazgeçilmezi son sayfalara doğru ayrılık olayıda güzel bir sebebe oturtulmuştu. Sadece çok medeniydiler, alıştığım o kavgalı ayrılıklar gibi değildi, tuhaf oldum. Zaten Asher ve Scarlett güzel ve eğlenceli bir çiftiler ama aralarındaki dinamik bana çok vasat geldi. Smut sahnelerde bile ateş göremedim. Kitabın sayfası nedense okudukça gözüme çok geldi ya, 300 sayfayla bu kitap rahat bir şekilde bitebilirdi gereksiz uzatılmış. Son olarak, kitapta Josh ve Jules’la Kai ve Isabella geçtiler onları daha okumadım ama bu kitapta çift olarak görünce aşırı meraklandım. Gurur Kralı zaten dün sipariş vermiştim. Josh ve Jules’ı da en yakın zamanda okumak istiyorum. Bunun haricinde Sloane geçti ama Xaiver’la birlikte geçmedi ikiside benim çok merak ettiğin çiftlerden. Ayrıca ilk başlarda Vincent ve Carina olacaklar sanıyordum ama birden Brooklyn çıkıverdi ortaya, ikinci kitap Vincent ve Brooklyn anlatıyor ne zaman okurum bilmiyorum gerçi kitabın çıktığından bile haberim yok ama onlarıda okuyacağım. Kısaca kitabı beğendim ama Asher ve Scarlett’ın üzerine daha çok durulmalıydı diye düşünüyorum. Xoxo
The StrikerAna Huang · Bloom Books · 202493 okunma