2025 9. kitabı
Merhaba Bugün sizinle gizem ve gerilim türünde bir kitap ile tanıştırmak istiyorum. Harese Soğuk Bedenler ~ Ölüm Dansı Siz sever misiniz gizem ve gerilim türünde kitapları okumayı? Kitabımız iki kısımdan oluşuyor. İki seri ama tek kitap hâlinde birleştirilmiş. Kitabın 518 sayfadan oluşması gözünüzü korkutmasın, bölümler kısa ve korku-gerilimi bolca hissedeceğiniz, aksiyonun çok olduğu su gibi akan bir eser. Karadeniz Bölgesi'nde bulunan ,Rize iline bağlı, Dipsiz Kuyu köyünde sebepsiz bir şekilde kaybolan insanların bulunması için görevlendirilen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Baş Komiseri Bahoz ve ekibi hemen köye yerleşti. Bahoz ve ekibi çalışmalarına devam ederken, kayıp sayısı on beşe yükselmiş.Birgün çoban dan gelen telefon ile karlarla kaplı, soğuk ormanda bir kadın çığlığı ihbarı alır . Bulduğu kadın ile olayın derinliklerine inerek bambaşka bir gerçek ile karşılaşır...Asıl hikâye bu şekilde başlar. Buldukları kadın Yekta, Yeni mühendis olmustur ve mezuniyet kutlaması için ailesi ile birlikte kamp yapiyirlardir. Ama burada tam olarak ne oldukları belli olmayan yaratıklar tarafından ailesi vahşice katledilmiştir.Yekta ise mücadelelerden sonra günler sonra kurtulmuştur. Yekta, Bahoz'un evindedir ve ona olup biten herşeyi anlatmıştır. Bahoz karşısında katilmbir insan ararken ne olduğunu bilmediği bir yaratık ile karşı karşıya kaldığını o an daha iyi anlar. Kendileri ve köy halkı tehlikededir... Bu yaratıklar neyin nesiydi? Nasıl ortaya çıkmışlardı? Onlar nasıl yok edilecekti? Yoksa bunlar uzayli bir yaratik mıydı? Kayıpların sebebi bu yaratıklar olabilir miydi? Devamı kitapta saklı Dipsiz Kuyu köyünde neler olmuş okumaya ne dersiniz Fantastik, bilim-kurgu, gizem, korku, gerilim, macera, aksiyon meraklılarına tavsiye ederim. Ders veren harika bir alıntı bırakmak istiyorum... Doğaya en büyük kötülüğü yapan, zarar veren daima insanoğlu ve onun bitmek tükenmek bilmeyen açlığı değil mi? İnsan her zaman daha fazlasını istedi.Doğanın ona verdiğinden daha fazlasını, ona ait olan her şeyin daima daha fazlasını istedi! Doğada ona yapılan saygısızlığa karşılık insanı kendisiyle vurdu! @murekkebinruyasi_ Oleksa Yayınevi Semra #haresesoğukbedenlerölümdansı #engelsizokurlaokuyoruz #kitaptavsiyesi #kitaponerisi #mertveduruileokumazamani #mertvedurununannesininkitaplari
Harese - Soğuk BedenlerZilan Erbek Arıkan · Oleksa Yayınevi · 202437 okunma