2025 68. kitabı
Okunma: 29 Nisan 2025 00:00
Herkese Merhaba Bugün sizlere Solin kaleminden İfadesiz kitabının yorumu ile geldim Nisan ayının son kitabı 2024 yılı basımlı 389 sayfalık bir kitap "Ben ifadesizdim, soğuk ve karanlık olmasaydım ne yapardım, bilemiyorum. Soğukluk bana, bütün anılarımdan geriye kalan en güzel armağandı. Karanlıksa beni ben yapan ve beni, bu hakikat çeperinde sağlam tutan tek şeydi." Geçmişini hatırlamayan Daniyal ve öfkeyle dolup taşan Diğeri.. Daniyal, Yarden ve Lara... Daniyal, başarılı Amerikalı bir ajan. Hayatı mükemmel gibi görünen ama sadece bir kurgudan ibaret olduğunu acı bir şekilde öğreneceği, bir anda alt üst olacağı o güne, Türkiye'ye doğru yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuk ona kendi varlığını, kimliğini, geçmişin karanlık ve kadim sırlarını, sevdiklerini, yaşadığı hayatı, kimin iyi kimin kötü olduğunu, hayati seçimlerin olduğu bir sorgulama sunacaktır. Bu yolculukta hem kendisiyle hem de dış dünyayla mücadele olacak ve büyük bir hesaplaşma yapılacaktır. Sevdiği kadın Lara ve dostu bildiği Yarden, Daniyal'a bu yolculukta yol arkadaşı mı yoksa yolun sonu mu olmaya çalışacaklar göreceğiz! Peki ya içinde hissettiği "Diğeri" ile olan mücadelesi o nasıl ortaya çıkmıştı ve nasıl yok olacaktı? Geçmişin sırlarıyla yüzleştikçe, bastırdığı acılar ve travmalar su yüzüne çıkmaya başlayacaktır. Gerçeklik, kimlik, geçmiş ve ötekileştirme gibi temaları, akıcı, sade üslubu, gizem, gerilim ve psikolojik derinliği, sürükleyici ve sorgulayıcı anlatımı ile olay örgüsünü sürekli canlı tutarak muazzam bir kurgu elde edilmiş. Yazarımızın kalemine sağlık Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz Okumayı ihmal etmeyin im t u b i s ʚĭɞ
İfadesizSolin · Patara Kitap · 202315 okunma