2025 18. kitabı
Herkese merhaba Bugün size kalemini çok sevdiğim Seray Şahiner’in kitabı ile geldim. İçerisinde 12 hikaye bulunuyor. Öykü kitaplarını sevenler için içerisinde hepimizin anda kaldığı bazı zamanları, hissedip dile getiremediğimiz sözcükleri, zor durumlarda başa çıkma yollarımızı ve nasıl çaresizliğin pençesinde sürüklendiğimizi okuyoruz. Hikaye şu ya da olaylar böyle olmuş diye anlatamıyorum kitabı çünkü okurken karakterlerin hissettirdikleri beni çok daha fazla etkiledi. En sevdiklerim hangisi derseniz Feliçita, tanımadığı bir cenaze evinde yemeğe oturan iki gencin hikayesini anlatıyor. Bulyon, sosyal medya ve etkileri üzerine yazılmış bir hikayeyi anlatıyor.Bir kadının sanki mecburmuş gibi bu sanal aleme ya da bir bağımlı gibi davranması çok üzücüydü. Ama ağlamadan anlatmam lazım, bir kapıda kalma hikayesinden çok karakterin yaşadığı buhran ve çıkmazları öyle bir anlatıyor ki tek kelime ile nefesinizi kesiyor. Bu okuduğum ne ilk ne de son Seray Şahiner kitabı olacak. Kalemi ile tanışmadıysanız kesinlikle ilk fırsatta tanışın derim
HepyekSeray Şahiner · Doğan Kitap · 2025973 okunma