·336 syf.····Okunma: 29 Nisan 2025 21:05 Öncelikle serinin ilk kitabı bitti . Kitapla ilgili genel bir yorum yapacak olursam kitap akıcıydı.Bu tarz romanlarda sadeliği çok sevmiyorum. Oradaki dünyaya baktığımızda yazar bize bambaşka olay örgüsü yazabilirdi çünkü kitap buna çok müsaitti. Hem karakterler olarak hem de hikayenin gittiği yöne bakınca fakat göremedim. Yazarın hayal gücünü ortalama buldum bu konuda. Daha fazla eleştiri yazmayacağım. Seri bitince genel yorum yapmak istiyorum.
Auren(altın kızımız): Genel olarak sevdim ama kızın kişiliğini ve karakterini o dünyayla bağdaştıramadım şu anlık.Diğer kitaplarda ne olur bilmiyorum.
Kral Midas: Çoğu yerde neyin kafasını yaşıyorsun diye okudum çünkü bu tarz adamları sevmiyorum.
Digby : Kral Midas'ın muhafızı diyelim (unuttum şimdi kitapta ne dediklerini, komutan da olabilir). İyi birisi ve genel olarak görmeye,okumaya alışık olduğumuz türde bir karakter .
Kraliyet Semerleri(Cariye): Hiçbir kızı sevmedim fakat onlara kızmayın suç kralda
-SPOİLER-
Kitap daha ilk sayfada kral ve hareminden başlıyor ve bunu biricik sevdiceğine izletiyor vs vs . Hiç sevmedim bu kısmı çünkü Kral diye her b.ku yapabilecek olması fikrinden hoşlanmıyorum.Daha fazla detay vermeyeceğim ama kitapta benim kendimi kötü hissettiğim tek yer Sail'in öldürüldüğü ve gemiye bağlandığı olay kötü hissettirdi.Bu nasıl bir barbarlık.Haketmedin Sail :(