Puan vermedi·320 syf.····Okunma: 29 Nisan 2025 23:50 Allahııımmm!!! Sonunda! Sonunda bitirebildim şu kitabı. Yemin ederim Aiden ve Elsa'nın hikayesi bitene kadar ben diğer tüm seriyi okuyup bitirdim. Hayır bu hikayenin üç kitap olmasının mantığı nedir onu çözemedim. Serinin ilk kitabı desen değil. Öyle olsa anlayacağım. Levi ve Astrid serinin ilk kitabı. Biz zaten bütün karakterleri orada görüyoruz,tanıyoruz. Belki üç kitap olması gereken o olmalıydı işte o zaman anlardım ama ikinci kitap için bunu anlayamıyorum. Serinin diğer kitaplarından farkı neydi de üçe böldün ? Zaten toksikliğin dibi olan ilişkileri üç kitap sürünce hepten bunalıma girdim. Kötü olduğu için söylemiyorum ama üzgünüm bir noktadan sonra baydı beni.
Klasik bir konusu var.
Lise aşkı. Düşmandan aşka, aşktan düşmana sonra tekrar aşka... Aile problemleri,travmalar... Yani Rina'cım inan seni çok seviyorum ama sende galiba bu seride Aiden'a aşıktın bunu kabul et. Kitap boyunca Elsa'nın Aiden'a aşıkken sürekli nefretini, Aiden Elsa'dan nefret ediyormuş gibi görünüp deli gibi aşık olduğunu okuyoruz. Karakterler dibine kadar toksikti. Elsa'nın sürekli 'geçmişi hatırlayamama' travmaları beni çilelerden çilelere sürükledi. Hikayenin sonunda Aiden'ın mükemmel sadık bir aşık olduğunu anlıyoruz.
Neyse birde tabi ilk kitabı çevirmeden yayın evi Aiden ve Elsa'yı piyasaya sürdü. Rina'nın tüm kitapları bence sırasına göre çevrilmeli diye düşünüyorum. Bu konuda yayın evi çok yavaş maalesef. Genel olarak bakacak olursak tabi ben seriyi sevdim. Seriden en çok hangi çifti sevdin derseniz 'Levi&Astrid ve Cole&Silver' derdim. Fazla uzatmayacağım. Bu seriyi bitirdiğim için mutluyum ve huzurlu bir uyku çekmeye gideceğim çünkü kaç gündür az kalmışken kitabı bitiremiyor olmak uykularımı kaçırıyordu. Diğer serilerde görüşmek üzere. Kalemine, eline emeğine sağlık Rina'cım. Çokça kalp kalp >>>>> :)