Gök
2025 173. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2025 00:53
"Maviliğine hayran olduğunuz gökyüzünün sakladıklarını bilseydiniz, ona bir daha aynı gözle bakmazdınız." Herkese iyi geceler bugün farklı bir öneri ile geldim. Yasemin Gök'ün daha önce mesut insanlar kütüphanesi kitabıyla kalemini tanımıştım. O kitap aşırı bir biçimde anılarla dolu olduğu için beni yormuştu. Gök kitabı ise bilimkurgu türü bir kitap ancak oldukça karışık bir kitap. İsimler ve olay örgüsü maalesef birbirine girmiş durumda. Olaylar 8 farklı ülkeden 8 çocuğun küresel ısınma sorununa hayal güçleriyle bir çözüm bulmaları için bilim adamları tarafından toplanılmasıyla başlıyor. Bu çocukların ortak özellikleri ise üstün zekalı olmaları. Bir araya getirildikleri proje ise geleceğin en önemli bilim adamlarını yetiştirme projesi. Ancak çocuklardan biri aşırı güvenlikli bir ortamda bir anda kaybolur. Üstelik çocuğun son girdiği yer banyodur ve kayboluşuna dair hiçbir iz yoktur. Bu tarz okumaları seviyorsanız sakin kafayla okuyabileceğiniz bir kitap tercih size kalmış keyifli okumalar.
Alıntı
GökYasemin Uras · Trend Yayınevi · 201528 okunma