Bir Kütüphanede Kaybolmak ve Kendini Bulmak
2025 1. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2025 17:18
Bir süre kitap okumaya ara vermiştim maalesef. Her ne kadar inceleyeceğim kitabı yaklaşık iki ay boyunca okumaya çalışsam da, kısa sürede daha çok okuyarak öğrenme ve dinamizm kazanma niyetindeyim :) Bu platform sayesinde, okuma alışkanlığımı yeniden kazanmak ve bir düzen oluşturmak istedim. Bu yolculuğa Gece Yarısı Kütüphanesi adlı kitapla başlıyorum. Günümüzde hep şu soruları kendimize sorarız: “Farklı seçimler yapsaydım hayatım nasıl olurdu?”, “Hayatımı başka bir şekilde yaşasaydım daha mutlu olur muydum?” Nora karakterinde kendimizi bulma ihtimalimiz oldukça yüksek. Hayatındaki pişmanlıklar, kararsızlıklar ve anlam arayışıyla baş etmeye çalışırken kendini bir gece yarısı kütüphanesinde bulur. Bu kütüphane, onun verdiği her kararın farklı bir versiyonunu yansıtan alternatif hayatlarla doludur. Kitap, “Farklı seçimler yapsaydım hayatım nasıl olurdu?” sorusunun cevabını ararken bize yaşamın değerini yeniden hatırlatıyor. Anlatımı oldukça akıcı, olay örgüsü sade ama etkileyici. Hayatın belli bir döneminden geçen ya da sadece kendine biraz yön vermek isteyen herkese içtenlikle önerebilirim. Gece Yarısı Kütüphanesi
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,4bin okunma