2025 47. kitabı
DAİMA EBEDİYEN SÜRMEZ #kitapyorumu + "Beni ne kadar seveceksin?" - "Daima." + "Daima, ebediyen sürmez." Sizlere kurgusuna bayıldığım bir kitap önerim var. Yazarın daha önce Kaderle Randevu kitabını okumuştum onun kurgusunu da beğenmiştim. Özgün ilgi çekici hikayeleriyle kesinlikle şans verilmesi gereken yazarlardan olduğunu düşünüyorum. Ruby ve Hart çocukluklarından beri hem en iyi arkadaş hem de birbirlerinin ruh eşiler ve aşıklar. Teknedeyken Hart, boğulan birini kurtarırken kendisi boğularak hayatını kaybediyor. Aradan geçen birkaç ay sonrasında Hart'ın ruhu okulun kötü çocuğu Jameson'ın bedenine naklediliyor. Ama Ruby'e kendisi olduğunu söylemesi yasak, Ruby'in de Jameson ile iyi bir geçmişi yok, Hart ona yakın olmak ister ama bu sebeple Ruby ile yakınlaşması biraz zor olur. Lakin şöyle de bir durum vardır ki Jameson ile vakit geçirdikçe Hart ile olan anılarının silinmesi kaçınılmazdır. Şu konunun güzelliğine bakar mısınız? Baştan sona kadar ilgiyle merak ederek çevirdim sayfaları. Bir melek tarafından ikinci bir şans verildi onlara ama bu sonsuza kadar da sürmeyecek endişesi var. Duygular baya güzel aktarılmış okuyucuya geçiyor, Ruby'in üzüntüsü, Jameson da Hart'ı aramasının tedirginliği, Hart'ın çabası... Güzel ilerletilmiş bir gidişata sahipti. Kapağının da içeriğini bu kadar iyi yansıtmasına ayrı bayıldım. Fazla detay verip de heyecanı kaçırmak istemem, bu yazara şans vermelisiniz. Kurgularının ilginizi çekeceğine eminim.
Daima Ebediyen SürmezJ. C. Cervantes · Artemis Yayınları · 202564 okunma