2025 38. kitabı
Asena Nikişli #personaaydınlık İlk kitapta Feray’a gelen gizemli zarflar ve bir cinayetle karşılaşması sonrası ikinci kitap sırları çözüme ulaştırmak için olayı ele alıyor. Feray ve Hector’un bir cinayetle başlayan hikayesi geçmişin karanlık sırlarını bir bir gün yüzüne çıkarıyor. Çözülmesi gereken bilmeceler ve yakalanması gereken bir katil var. Ve tabi Feray’ın hafızasındaki boşlukları doldurmasının vakti gelmiştir. Hector kimdir ve onun için ne ifade ediyordur kısımlarınını ise onları, kitaba girişte bir çift olarak okuyarak ve ilerleyen bölümlerde küçüklüklerinden ve kayıp oldukları dört günden itibaren neler yaşadıklarına şahitlik ediyoruz. Hikayemize yeni karakterlerde dahil oluyor ve bu dahiliyet hikayeyi daha da karmaşık bir hale sokuyor. Geçmişin ve kendilerine ait sırların bir bir çözülmesi bir yana, diğer yandan da hala varlığını sürdüren bir ruh hastasıyla karşı karşıyalar. Bu ruh hastası hala onlara gizemli zarflar göndermeye devam ediyor. Katili bulmak için büyük çabalar sarfetselerde karşılarındaki ruh hastasının zekası asla küçümsenecek tarzda değil. Gizem, aksiyon, psikolojik derinlik ve romantizmi harmanlayan yazar bizleri sürükleyici bir yolculuğa çıkardı. Her sayfasını büyük bir heyecanla ve zihinsel olarak tetikte durarak okudum. Evren kurmadaki başarısı karşısında bu nasıl bir zekadır diyerek hayretler edip şapka çıkardım diyebilirim. Sonsuz tebrikler ediyor ve yazım hayatında daha nice başarılar diliyorum. Karakter analizlerine ve karakterlerin aralarındaki bağın şekilleniş kısmına bayıldığımı söylemeden geçmek istemiyorum. Harika bir seri okudum. Bende ki ve kitaplığımdaki yeri çok başka olacak. Kesinlikle tavsiyemdir. Eş zamanlı okuduğumuz kitaplardan aşırı keyif alıyoruz. Bazen o beni geçiyor bazen ben onu derken tatlı bir yarış ve kitabın sonunda bol bol sohbet
Persona 2: AydınlıkAsena Nişikli · Pukka Yayınları · 2025178 okunma