Kalemi ile ilk defa tanıştığım açıkçası ne beklediğimi bilmeden okumaya başladığım kitabım ile geldim.
Ilker ve Mine yağmurlu bir günde bir kafede tanışarak aşık olurlar birbirlerine ve evlenirler. Mine iki aylık bebeğine hamile,bir gün araba kullanırken karşıdan gelen tırın çarpması sonucu bitkisel hayata girer ve işte İlker’in yaşadıkları bundan sonra başlar…Neden mi? Her gün karısının ona dönmesini bekler,umudunu asla kaybetmez ve sekiz yıl sonra Mine gözlerini açar ve hayata döner. İlker’in mucizesi gerçek olmuştur. Yaşadıkları sonraki zor süreci,aşkı,sabrı,sevgiyi her duyguyu yazar iliklerime kadar hissettirdi. Böyle sevilmek böyle anılmak ne güzeldir dedirtti.
Kitap kısa ama etkili , su gibi okutuyor kendini ama sonlara doğru yazar öyle bir ters köşe yapıyor ki anlayabilmek şoktan çıkmak için durarak tekrar okumak zorunda kaldım
Duygu yüklü ,iç yakan,ah keşke böyle seven çok olsa dedirten bana göre harika bir okuma oldu.
İlker sen içimde derinde iz bıraktın bende senin gibi birini unutamam aslaTabii ki gönülden tavsiye ediyorum