Çocuk kitabı diyip geçmeyelim. Okuyun,okutturun!!
2025 85. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2025 11:06
Böyle güzel mesajlar içeren kitapların hastasıyım ya. Kitabı okuduğum süreç boyunca sahip olduklarımızın ne kadar kıymetli ne kadar özel ve biricik olduğunu tekrardan. Bunu zaman zaman unutuyoruz en ufağından her gün sahip olduğumuz içtiğimiz yüzümüzü yıkadığımız kullandığımız su. Aslında sahip olmayanlar -bir damla bile suya muhtaç olanlar var...allah kimseyi aç susuz bırakmasın.(amin)- da var yani. Biz her gün erişebildiğimiz ulaşabildiğimiz için belki kıymetini bile bilmiyoruz. Bu kıymetli kitapta benim içimde güzel noktalara dokundu. Ailenin kıymetliliği, bizim sahip olduğumuzun belki hayali olması, başkasının ona sahip olmayışı, azmedince başarıya ulaşmayı....Ve çok daha fazlasını hatırlattı öğretti. Yeni bir yayınevi kazandım bu kitap sayesinde de. Yayınevine ve yazara teşekkürlerimi sunuyorum. 7'den 70'e herkesin okuması gereken bi kitap olduğunu düşünüyorum. Okuyun, okutturunn. Benden tam not aldıı ve kıymetli unutulmayacak eserlerde zihnimde yer aldı. Okuyacak olanlara keyifli okumalar dilerim. Kitapla kalın daima.
SusuzlukVarsha Bajaj · Beyaz Balina Yayınları · 202381 okunma