"Değişmem gerekiyordu. Büyümem gerekiyordu."
2025 44. kitabı
Okunma: 02 Mayıs 2025 12:50
Kai!!! İyiki serinin tamamlanmasını bekledim. Yoksa nasıl dayanırdım bir sonraki kitaba kadar. Hem ilk kitaba pek ısınamadıktan sonra sırf Kai duygusal olarak kırılmış diye tek bir kişi için beklerken vazgeçseydim şimdi çok çok üzülürdüm. Michael ve Rika'dan sonra bundan bu kadar derinden etkileneceğimi hiç düşünmezdim ama bir yanım da Kai'ın benim için çok başka olacağını umduğundan ondan bölümler okumak için çok HEYECANLANDIMMM! Ve bu kitabın yaralı karakteri o olacak sanmıştım. Yorumlara bakınca Damon ön planda falan okudum ama kitabın esas karakteri Banks'ti bence. Yine geç bitirdim diye mi bilmiyorum, çok alıştım çok bağladım her ikisine. Hikaye desem dolu dolu yazmış yazarcığım. İlk başta Kai'ın gizli yanını öğreniyoruz. Bildiğimiz Kai içine kapanık, gurupun en iyisi, diğerlerine göre daha "masum" olanı:)) Tabii itiraflarını dinlemseydik buna inanabiliridik dkdk. 6 yıl önce Banks'le ilk tanışmasında ona duyduğu ilgi hiçte bizim Kai'den beklenen türden değil.... Ve 6 yıl önce Şeytan gecesinde olanlarla, Kai'ın Banks'in gerçekte kim olduğunu bilmemesi, Damon'ın ortaya çıkmasıyla ve bir takım karanlık olayların yaşanmasıyla kısacık tanışmalarının ardından yollarını ayırıyorlar. Ta ki şimdi yıllar sonra yeniden karşılaşıncaya dek. Ama ne Kai eski Kai ne de Banks... Ve Allah aşkına sana ilk andan zekisin umutları bağladım o kadar Kai, nasıl yıllarca anlamazsın? Hadi onu geçtim şimdi bu kadar ilgini sevgini hiç mi o yöne çekmezsin be adam?! Ya son ana kadar hâlâ ipucuları kendisinin birleştireceğini umuyordum ama yine de Banks demese...Tamam sakinim:D Sürekli onu seçtiği için kıskançlıktan gözün başka bir şey görmez olmuşsa artık... Geçmiş günümüz arasında gidip gelirken ana sorunumuzun yanında durmadan olaylar gelişti onların her halini okumak,onlarla yaşamak çok güzeldi. İlk kitabın çevirisi de çok dışında hissettirmişti ve buna Michael ve Rika'ya pek bağlanamamda eklenince 7 verip buna 9 vermeye bile kıyamıyorum 10-9 arasında kararsızımmm... Sonuçta Kai ve Banks çok başkaydılar ve bu yılki favorilerimdenler kesinlikle! Banks'in yaşadıkları ve bunlar yüzünden büyümesinin ortaya çıkardığı karakterini inanılmaz güçlü buldum. Ve Damon'ın baskısı yüzünden hissettiği duygular, Kai ile ortak noktaları, birbirlerini anlamaları, yaralarını iyileştirmeleri... o ikisinin her sahnesinde birbirleri için yaratıldığını hissettim. Sığınak detayı çok özel ve güzeldi ya tam da Kai'den beklediğim bir şeydiii! Tüm kitap boyu bayılmamışım gibi bir de sonda Damon bir gerginlik bir aksiyon yarattı ki başım döndü okurken. Penelope sen bir ara gerilim de yaz;) Tabii yaralı karakterler kalp ben olduğundan Damon'ın kitabın da deli dehşet merak ediyorummm! Ben bu türü çok sevdiğim için rahatsızlık duymuyorum ama asla tatlı pembe aşk romanı değil. Şeytan Gecesi, çarpık ahlak anlayışına sahip karakterleri, toksik ilişkileri ve yetişkin sahneler olan, tetikleyici unsurlar içeren bir dark romence serisi. Bu içeriklerden rahatsız oluyorsanız kesinlikle uzak durun derim .
Dark romance
SığınakPenelope Douglas · Dex Plus · 2023332 okunma
1.094 Gösterim
Michael'ın bilmesine rağmen kai'ye bu eziyeti yaşatması komediydi bence 😂😂😂
Aynur
Cansu Kai zor ikna etti kızı Michael yavaş yani Banks'ten bahsediyoruz ava giderken avlanırsın işte böyle 😂😂