seninle ilgili tuhaf bir hisse kapılıyorum.
“benim yanımdayken; sanki sol kaburga kemiğimin altında bir ip var da senin küçük vücudundaki aynı yere sıkıca ve çözülmez şekilde bağlanmış gibi.” Jane Eyre Kitabı okundu, filmi de izlendi <3 Kitap etkinliğimiz için hazırım :)
Alıntı
··1 alıntı·
1 +1'leme
17,6bin Gösterim
Genellikle kitaptan uyarlanan filmler sıkıştırılmış veya kesilmiş oluyor. Ben Aşk ve Gurur kitabını okuyup filmini izlemiştim. Filmin kitabın gidişatı ile uzaktan yakından alakası yok ancak BBC kanalının 1995 yılı yapımı 6 bölümlük dizisi kitabın birebir aynısı idi.
Sıkıştırılmış olmasını ben de bu filmde hissettim gerçekten BANANE ABİ YA
Ben bu videonun linkini sizden rica ede bilirmiyim zahmet olmazsa🥲😇
Öznur
Çok çok severim 🥰 mini bir dizi de var onu da tavsiye ederim
Öznur
Ayyy ben de çok sevmiştim🌼 dizisi olduğunu bilmiyordum, izlerim inşallah Ümmühan çok teşekkür ederim ✨😇
ben filmide en az kitabı begendigim kadar beğendim✨ bana göre eksiği olsa da jane çok güzel yansıtılmıştı belki fazla donuk ama ilk sahneden itibaren insanı içine çeken bir yanı vardı. Mesela tesadüf olarak filmi izleyip çok beğendikten sonra mutlaka kitabını okumalıyım film böyleyse kitabı nasıldır kim bilir diyerek okudum ve aynı şekilde zevk aldım 🌱
Öznur
hacer eksiği olsa da güzeldi gerçekten😇 sadece kitaptan sonra doyamadım ben, şu da olmalıydı, şu olay daha uzun anlatılmalıydı diye doyamadım🙈 Siz benim yaptığımın tersi şeklinde ilerleyip kitabı okumuşsunuz, ne güzel 🌼
Kitaptaki ile filmdeki Jane arasında dağlar var. Filmde çok iyi yansıtılamamış.
Öznur
Kitaptan sonra film bana da çok kısa, çok az geldi Zülal . Kitabı okuyup filmi izleyen arkadaşlarımla da bugün aynı şeyi konuştuk. Kitabı okumadan filmi izlemiş olsaydık belki çok çok daha beğenecektik🙈 Çünkü ben filmi de beğendim✨🌾
Muazzam değil miydi..