2025 66. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2025 19:19
Lilian, yedinci yaş gününde kenarda tek başına oturan bir çocuk görmüş ve ona bir dilim pasta ikram etmiştir. İkisi de birbirine o gün aşık olmuşlardır. Ancak adının James olduğunu öğrendiği çocuğu o günden sonra bir daha görmemiştir. Lilian, on yedi yaşına geldiğinde ise okulun futbol takımına yeni gelen çocuğun on yıl önce tanıştığı James olduğunu fark etmiştir. Aradan geçen yıllara rağmen ikiside birbirini unutmamış ve James dışlanan çocuk olmaktan çıkıp, okulun popüler çocuğuna dönmüştür. Ve ikisi sonunda sevgili olmuşlardır. Lakin gelecek planları yaptıkları sırada bir trajedi yaşanmış ve Lilian James'i terk etmiştir. Yıllar sonra Lilian, yirmi yedi yaşında başarılı bir boşanma avukatı olmuştur. Dört yıldır beraber olduğu spor muhabiri Andy ile mutlu bir hayat kurmuştur. Ancak Andy, ünlü futbolcu James Redford'un Lilian'ın arkadaşı olduğunu öğrendiğinde bir röportaj ayarlaması için Lilian'ı ikna etmeye çalışmıştır. Ve Lilian sonunda bir davette onu görmüştür. James, Lilian'dan yıllar boyunca nefret etmiş ve bu karşılaşmayı minik bir intikam planına dönüştürmüştür. Ancak daha öncesinde başka birinden intikam alması gerekmektedir. Spor romantizmi benim çok severek okuduğum türlerden.Çoğu yerde sanki yabancı bir yazarın kitabını okuyormuş gibi hissettim. Lilian ve James aradan ne kadar zaman geçerse geçsin asla birbirlerini unutamadılar.Lilian gençliğinde çok şey yaşamak zorunda kalmış ve babası tarafından hayatı çoğu zaman manipüle edilmişti.Yalnızlığının tek ortağı abisi Elliot'tu. James ise verilen bir karar ile çok yanlış yerlere itilmiş bir karakterdi. Lakin bir şekilde kendini kurtarmayı başardı.İkisinin arasındaki uyum ve aşk beni bu hale getirdi.Özellikle de James'in minik kıskançlıkları...Her şey rayına otursa da Lilian'ın son kısımlarda yaptığı şeyler beni delirtti.Kendine gel artık diye onu sarsmak istedim.Ayrıca kısımların olduğunu belirtmem gerekir. Dram, ilk görüşte aşk, ikinci şans ve spor romantizmi konularını seviyorsanız kesinlikle şans vermelisiniz.
On YılAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 202556 okunma