Dört senedir kitaplığımda duran ve anca elime alıp okuduğum bir kitap yorumuyla karşınızdayım.
Bu sefer ki kitabımız bir polisiye kitabı. Novellaları hariç 3 kitaptan oluşan "I Hunt Killers" Serisi'nin ya da Türkiye'de yayınlandığı isimler Jasper Dent Serisi'nin ilk kitabı Katil Avcısı. Sıralı okunması gereken kitaplardan çünkü karakter kurgusu veya her kitabı başka bir kurgusu olan kitaplardan değil. Birbirinin devam niteliğinde bir hikayesi var. Yani aslında kitap yarım bitiyor ve ikinci kitapla devam edecek... Ama bilin ne yok? Serinin devamı yok.
Pegasus'un yarım bıraktığı serilerden biri... ben şahsen devam etmeyi düşünmüyorum belki ama sevenler edebilirdi de bence... Pegasus tarafından harcanan bir seri daha... belki çıkarırlar ama pek umudum yok açıkçası.
Öncelikle kitap çok güzel bir konuya sahipti. Aslında kolay okunan ve zekice kurgulanmış bir olay döngüsü vardı. Ama okurken polisiye kitaplardaki gizemi, heyecanı ve merakı okurun içinde oluşturmuyordu. Bir şeyler eksikti kitapta... Ne olduğunu tanımlayamıyorum ama okuduğum polisiye kitaplardaki o heyecanı hissettirmedi bana.
Detaylı yorum için : illekitap.blogspot.com/2025/05/barry-l...
Katil AvcısıBarry Lyga · Pegasus Yayınları · 202125 okunma