2025 31. kitabı
Okunma: 05 Mayıs 2025 14:19
Başka şartlar altında kitabı okusaydım tüm klişelerine rağmen daha fazla sevebilirdim belki ama yakın zamanda You've Got Mail'i izlediğim için kitabın nereden esinlenerek yazıldığını anlamış bulundum. Yazar kendince birkaç şeyi değiştirmeye çalışmış ama ana konu filmle aynıydı, hatta Gurur ve Önyargı mevzusu bile filmdeki bir detay. Yani belki yazar bilerek yapmıştır bunu, bilemiyorum ama dediğim gibi filmi çok yakın bir zamanda izlediğim için pek hoşuma gitmedi. Neyin ne olacağını biliyordum, çünkü izlemiştim :) Jonathan'ın hokey oyuncusu olma detayı da kafamı karıştırdı. Bu sporla ilgili pek bir şey bildiğim söylenemez ama diğer hokey temalı kitaplarda oyuncuların hokeyden başka bir işte çalışacak kadar vakitleri olmuyordu. Hele de sürekli maçlar için şehir değiştirdikleri için Jonathan'ın tam zamanlı bir işte çalışması çok mantıksız geldi. Üzerinde durulan bir şey de değildi zaten. Gereksiz bir detay olduğunu düşünüyorum. Filmi izlememiş olsaydım, kitap da daha özenli ve uzun yazılmış olsaydı muhtemelen daha çok severdim.
Ökse Otunun AltındaChloe Liese · Artemis Yayınları · 2024438 okunma