·238 syf.····Okunma: 03 Şubat 2018 20:01 Marilyn Monroe, benim hayatı en çok dikkatimi çeken kadınlardan birisi. İnanılmaz bir dişillik, çekicilik sahibi, çok güzel bir kadın ancak her şeye rağmen mutsuz. Hayata başladığı anda yenik düşüyor aslında. Annesinin sahip olduğu psikolojik rahatsızlıklar ve babasının olmaması onun sevgisiz ve zor bir çocukluk geçirmesine sebep oluyor. İlerleyen yaşlarında keşfedilmemiş olsa bu kadar parladığı bir ömür süremeyecekti muhtemelen ancak keşfi ile birlikte yıldızı da ışık saçmaya başlıyor. Lakin kariyerinde ne kadar yol alırsa alsın aynı şans özel hayatında kendisini göstermiyor ve yaptığı yanlış evlilikler, yaşanmaması gereken ilişkiler onu bir çukurun içine çektikçe çekiyor. Annesinden miras aldığı psikolojik rahatsızlıkların da kendisini göstermeye başlamasıyla birlikte ne yazık ki hayatı kaçınılmaz bir sona yaklaşıyor. Güzelliği ve başarısı istediği mutluluğu getirmeyen bir kadının hazin ölümüne tanık olunuyor. Benim bu kadar dikkatimi çekmesinin nedeni de sanırım hayatındaki bu talihsizlikler. Benim gerçekten çok beğendiğim kadınlardan birisidir ancak insanın kaderi güzel olsun sözünün üzücü bir örneğidir. Kitaba gelecek olursam hayatının önemli tüm bu noktalarından bahsediliyor ancak ben anlatımdan tatmin olmadım. Severek okuduğum bir kitap olmadı, o yüzden Marilyn Monroe adına yazılan başka eserlere göz atmanızı öneririm.