2025 20. kitabı
Okunma: 06 Mayıs 2025 21:47
Çok keyifli ve beni dertten stresten uzaklaştıran bir kitaptı.. Stephen King'in 80li altın yıllarında yazdığı bir novella koleksiyonu.4 novelladan oluşuyor ve her biri ayrı iyi. Özlediğim o korku gerilimi ayrı ayrı hissettim her sayfada. Her novelladan küçük küçük bahsedeyim. 1-Umacılar(10/10) Yaklaşık 250 sayfa olan ve tam King yazmış diyeceğiniz sürükleyici aynı zamanda damarlarınızda adrenalinin çok çok yükseleceği bir novella.Dinah..çok üzgünüm güzel yürekli kız. 2-Gizli Pencere,Gizli Bahçe(8/10) Bu da akıcı bir eserdi ama nedense Hayatı Emen Karanlık'ın küçültülmüş versiyonunu okumuş gibi hissettim. Bir yazar ve ona kötü şeyler yaptıran onun karanlık öbür yanı.. 3- Kütüphane Polisi(10/10) En sevdiğim bu oldu ,açık ara hem de.Inanilmazdi. Hem korku ağına hem O romanına göndermeler vardı. Ardelia Lortz,en sevdiğim doğaüstü kötü karakterler listeme girdi. 4- Güneş Köpeği(9/10) Keyifliydi ve Kujo'ya atıfta bulunmuş. Her zamanki King. Ayrıca Ruhlar Dükkânı'nın öncesi şeklinde yazmış zaten King bunu belirtmiş ek olarak. Castle Rock öykülerini severiz.. Seviyorum seni King, yazmaya devam et lütfen.
Gece Yarısını Dört GeçeStephen King · Altın Kitaplar · 20191,374 okunma