2025 senesinin 62, Mayıs ayının 4.üncü kitabını büyük bir keyifle bitirdim. Daha önce yazarın Cerrah isimli eserini okumuş çok beğenmiş idim. Bu da aynı yazarın beğendiğim 2.inci kitabı oldu.
İkinci dünya savaşından bloklaşan dünya soğuk savaşın devamı sonrasında ikiye bölünmüş ve sonrasında Kuzey bloğu diye nitelendirebileceğimiz Sovyet tarafı ile batı bloğu dediğimiz Abd tarafı olarak ikiye ayrılmıştır.
Sovyet Rusya baskısını kırmak amacıyla Vietnam'a savaş açan Amerika bu savaşta her ne kadar silah olarak güçlü olsa bile psikolojik ve direnç savaşını Vietnamlılara karşı kaybetmiştir.
Willy'nin babasının kullandığı uçak Vietnam - Laos sınırında düşmüş ve kendisinden 20 yıldır haber alınamamıştır. Kanser hastası olan annesinin son dileğini yerine getirmek için Vietnam'a gidip orada araştırma yapan Willy sonucunda babasını ararken Guy ile denk düşer ve ikili hem kayıp babayı hem de aşkın adını bulurlar.
Kitabı genel olarak çok beğendim. 10 üzerinden 9. Hem kısa hem de akıcı idi. Yazarın güzel olan kitaplarını tavsiye ediyorum. Kitap ve sağlıcakla.
Asla Arkana BakmaTess Gerritsen · Doğan Kitap Yayınları · 20204,057 okunma