Fener Adası Pandora Mağarası
#neokudum #novellaneokuyor Hayat Yayınları @zumytanrioven PANDORA ADASI Öncelikle arkadaşlar bir fantastik roman arıyorsanız bu kitaptan da size göre diyebilirim . Bunca zamandır Fener Adası’nın sistemin içinde ise tutulmasının nedenleri vardı aslında . Fener karargahında aslında her şey bellidir . Tüm kurallar belli ve hepsine harfiyen uyulmalıdır. Bu kuralların dışına çıktıklarında ise direk karargahdan uzaklaştırılır. Başkana karşı bir direniş hazırlığı vardır ve gizliden gizliye toplanılan kişiler arasında olan askerler komutanların öldürülmesi ile birlikte müjdeler var ettiği ve ortalığı karıştırdığı bir geçit ile birlikte kendilerini tamamen farklı bir yerde bulurlar. Gençler için ada asla eskisi gibi olmayacaktı. Peki başkanın planı neydi? Bu gençler arasında yer alan Fern ve arkadaşları büyük sonuçlarla karşılaşacaklar. Peki bu sonuçlarla karşılaşmaya hazırlar mı? Onları Pandora’nın mağarasında neler bekliyor. Pandora’nın sırrı onlara neler getirecek peki geri dönüp baktıklarında o direnişe devam edebilecekler mi? Hepsi ve daha fazlası bu eserde . aslında bakarsanız bu eser bir senenin dördüncü kitabı. Ancak seriye bağlı kalmaksızın seriyi okumayanlar ki ben de okumadım bağımsız bir şekilde okuyabileceği bir eser. Çünkü her karakterin anlatımı kendine has konusu arkadaşlıklar dostluklar ve büyülü bir macera ve tabii ki de yazarın büyülü bir anlatımıyla bu kitapta bizlerle buluşuyor e o zaman en kısa zamanda bu esere bekleniyorsunuz #pandoramağarası #zümrüttanrıöven #fantastikkitap #tanıtım #hediye #books #kitapönerisi #kitapyorumu
Roman-Edebiyat