2025 16. kitabı
Puanım:4.4/5.SPOİLER içerir. Nora’nın geçmişini okurken onun babası gibi olmaması için içimden dua ettim çünkü onu sevmeye başlıyordum.Marjorie’ye yaptığı şey her türlü yanlışken daha fazla zarar vermemesi ve babasını ihbar etmesi onun babası gibi olmadığının kanıtı.Cerrahlığını okurken içimden acaba ameliyat gerekmese de bazı hastalarını ameliyat yapıyor mudur sorusu geçti ki bu sorumun cevabından hala emin değilim.Nora gri bir karakter kocasından şiddet gören kadını kurtarsa da o ve başkalarının ölmesi gerektiğini düşündüğünde onu pasif bir şekilde öldürüyor.Harper’ın bunu saklaması ve günün birinde işime bu sır yarar demesi yoksa bağlantılı bir kitap mı gelecek???Başta Brady sonra Philip’in katil olduğunu düşündüm ama yazarın kadın seri katil de vardır mesajını alınca Sheila’dan şüphelendim olaylara daha yakın geldi.Harper’a Nora’nın kaç kere dışarısı tehlikeli deyip eline güvenli bir alet verdi(kazıklanmanın en kötü hali).Ayrıca dedektifin Nora’nın başının etini yerken Harper’ı nasıl gözden kaçırır anlamıyorum,kayıtlarda kesinlikle olması lazım yetkisi olmadığı için bilmiyor desem Nora’nın onun kızı olduğunu biliyor.Nora’nın annesi kızında psikopatlık olduğunu sezdi de eşinin evde işlediği onca işkence ve cinayetlerden gram haberi olmaması da saçmaydı,intiharının sebebi başta mantıksız gelse de sonunda anladım.Kitap gerçekten çok akıcı ama biraz fazla hızlı ilerliyor daha az yavaş olabilirdi.Özellikle hastaneden sonra çok çabuk bitti gibi hissettim ama gene de diğer karakterlerin de hayatından kesit okumak güzeldi.Nora’nın kendi mutlu sonunu okuduğum için mutluyum
Kilitli KapıFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20252,624 okunma