·507 syf.····Okunma: 10 Mayıs 2025 23:16 Ayy bitirdim. Çok çok şok olduğum bir sürü an oldu. Ve okurken yer yer delirdim diyebiliriz. Ama çok güzel bir kitaptı. Fantastiklik, aşk ne ararsanız vardı. Hiçbir soru işareti kalmıyor okurken her şeyii öğreniyorsunuz. Rs kurtarıcısı bir kitap bence. Güzeldi beğendim. Bu senenin favorilerine de çok rahat girer diyorum. Luxe karakterine bayıldımm bayıldım. Aşırıı iyi bir karakterdi. Ben çok sevdim. Ailesini ve Jamison’u kurtarmak için neler neler yaptı. Luxe’un yaşadıklarını hiç hak ettiğini düşünmüyorum. Böyle yanımda olsa sarılırdım. Jamison’da aynı şekilde o kadar çok masum bir karakterdi ki bayıldım. Luxe ve Jamison arasındaki bağ çok güzeldi. Okurken ne zamann kavuşacaklar diye sürekli bekledim. Roger var ya kitabın eğlencesiydi çok çok bayıldım. Komediydi ya. Onun sahnelerini okurken çok eğlendim. Yazar çok güzel bir evren yaratmış bence. Yazardan okuduğum ilk kitaptı ve asla son olmaz dostlar. Kitap uzun gözünüz korkabilir haklısınız ama su gibi akıp gidiyor. Şiddetle tavsiye ederim. Hiç beklemediğiniz şeyler oluyor. Gayet hafif akan bir kitap. Okurken zorlanmıyorsunuzda.