···Okunma: 13 Mayıs 2025 00:36 Ø̈V₲Ʉ̈ ĐɆVɆ₵ł ₴₳₣ł ~Ⱨ₳ł₦ł₦ ₥Ʉ̈ⱧⱤɄ̈
Selaamm, bugün çok sevdiğim seri #haininmührü ikinci kitabi #tanrıkuyusununkemikleri paylaşımı ile geldim.
İlk kitabı müthiş bir keyifle okumuştum. Heyecanın ve maceranın hızla aktığı ilk kitapta Dante, Baeu, Lunulata, Hodbin ve Arm beş benzemezler:)) tuhaflıklar içinde bir araya toplanmış ve sonunda yaşadıkları tüm olayların sonunda Derin Denizi aşmışlardı. Ama yaşadıkları kayıplar ve hayal kırıklıkları vardı.
Sonunda kara göründü.
Ama hayaller ve hayatlar...
"Hiç" birşey düşündükleri gibi olmamıştı. Bu adanın kendine göre işleyişi ve kuralları vardı.
Gizliman da hayatta kalmakla yer edinmek içinde bir savaş vereceklerdi. Bu ada da vatandaşlık için bir yarış vardı.. Sadece "Giz" olmayanlar değil, ada sakinlerinin çocukları da bu sınava tabi tutuluyordu. Ama bizimkiler için daha zordu çünkü onlar denizden gelenlerdi. Burada dost görünenler bir anda düşman olabiliyordu..
Beş maceracımıza bu kitapta pek çok karakter eklendi. Onları tanırken ana karakterlerimizin iç dünyaları ve geçmişlerini de öğreniyoruz.Her karakteri kendi detayları içinde tanımak çok güzeldi.Bazı pişmanlıklar ve kırıklar onları başka noktara taşımıştı.Ama ilk kitapta nasıl merakta kalarak kitabı kapattıysak, bu kitapta da oyle bir yerde kaldık ki, özellikle Dante ve Baeu için kalbim kırık kapattım. Verilen tüm mücadele sonunda biz neyin içine düştük dedik.Kitabın fazla detayına inmiyorum çünkü bu evren okurken gözünüzde canlanacak.
Etkileyici bir akış , merak uyandıran karakterler ve sürükleyici bir fantastik macera için hazırsanız #haininmührü nü mutlaka okumalısınız. Bense şimdi sabırsızlıkla 3.kitabı bekliyorum :))