Selamünaleyküm Rahmatullahi ve Bereketühü..
2025 8. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2025 20:31
Bu kitap öyle bir kitap ki okuduktan sonra yürürken ayak ucuna bakarak yürütmeye vesile olacak bir kitap. Çok güzel ve gerçekten manevi anlamda sizi düşündürecek bir kitap. Basite aldığımız görme eylemi aslında o kadar günaha sürüklüyor ki bizi okulda, sokakta, çarşıda, pazarda insan içine karıştığınız her yerde ansızın birine bakıp sonra kafayı kaldırıp tekrar bakmak öyle bir günaha sürüklüyor ki insanı. Hani kitabı nasıl öveceğimi bilemiyorum kesinlikle okunması gereken bir kitap. Uzun zamandır kitaplığımda ama okumak bu günlere kısmetmiş.. Kitap mükemmel bir kitap çok beğendim amma velakin son 20-25 sayfası aşırı şekilde düşündürdü beni ve açıkçası yazara kızdım kendi kendime çünkü son 20-25 sayfada kadınların günahından bahsetmiş sanki sadece kadınlar günah işliyormuş gibi bir algı oluşturmuş 1 puanı o yüzden kırdım yoksa 10/10'luk kitap. Zinayı anlatırken sadece kadından bahsetmesi hiç hoşuma gitmedi açıkçası çünkü zina eden tek cins kadın değil!! Kitabın sonlarına doğru sinir oldum ama olsun kitap güzeldi yine okumanızı tavsiye ederim.. Bu kitabı okumama vesile olan çok değerli abime teşekkürler ediyorum Allah razı olsun.. Cüneyt Gezer Göz Zinasını Bıraktıran Kitap
Göz Zinasını Bıraktıran KitapCüneyt Gezer · Gelenek Yayıncılık · 2017178 okunma