2025 78. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2025 15:59
Bir ada düşünün. Bu adada eğlence ve sihir doyasıya yaşanırken, alkolün serbest olduğu Charmont adası işte böyle bir yer. Bu ada sihri ile ünlü, gece ve gündüz sokağı sakinleri tarafından tanınan bir yer. Gece sokağı Revelle ailesine ait. Eğlence sektörü onlardan soruluyordu. Adayı ayakta tutan bu aile sirk işletiyor ve mücevherlerle fantezilerinizi gerçekleştiriyor. Gündüz sokağı Chronos ailesine ait. Adanın sahibi, belediye başkanları, alkol satışları onlarda ve en büyük sihirleri zamanda yolculuk. Adada başka aileler de yaşıyor fakat bu iki aile ön plandadır. Revelle ailesi çok başarılı olmasına rağmen Chronos'lar onların zengin olmasına izin vermiyordu. Revelle ailesinin elindekiler tükeniyordu. Luxe'a ailesine yardım etmek için alkol piyasasını elinde tutan Dewney'i sihriyle yanında olmasını sağlayıp sorunu çözmek istiyordu. Dewney, Chronos'ların dışlanmış büyük oğluydu. Onun da planları vardı ve Luxe öyle bir anlaşma önerir. İkisi de bu işten karlı çıkacaktı. Jamison, yıllar sonra geçmişini öğrenmek için adaya gelmiştir. Luxe'nin gösterisini izler ve ona aşık olur. Dewney ise beni şaşırtan biri oldu. Başlarda anlayışlı, iyi biriyken öyle şeyler yapmaya başladı, Luxe saplantılı davranışları, karakterindeki değişim beni üzdü. Kitap Luxe, Jamison, Dewney etrafında dönüyor. Sihir, fantastik ve aksiyon çok güzel işlenmişti. Luxe karakterini, güçlü olmasını çok beğendim. Herkesten sakladığı büyük bir sırrı vardı ve ortaya çıkarsa onun için tehlike demekti. Jamison arkadaşlarıyla olan ilişkisi, Luxe'a duyduğu aşkıyla kitabın en sevilen karakteri oldu benim için. Benim için keyifli güzel bir okuma oldu. Türü sevenlere gözüm kapalı öneriyorum.
RevelleLyssa Mia Smith · GO! Kitap · 202558 okunma