2025 1. kitabı
Bu Adam Fawer’ın dördüncü kitabı aynı zamanda benim de Adam Fawer’dan okuduğum dördüncü kitap. Kendisine biraz fazla obsesiflenmiş olabileceğim gerçeğinin yanı sırasında ben kitabı sanırım en iyi kitabı sayamam ancak en kötü kitabı olduğunu da sanmıyorum, tanrı biliyor ki oz kitabını okurken çok fazla acı çektim. Birçok insanı rahatsız etse Adam Fawer incelemelerim tamamiyle kendi düşüncelerimle baktığımda biraz bilgi vermeyi seven bir beyefendi. Oz harici tüm kitaplarında konunun alt yapısını oluşturabilmek için sürekli araştırmış ve araştırdığı bilgilerini kitaplarına düzgünce kimsenin kafasını karıştırmadan işlemeye çalışmış. Ben bir mühendislik öğrencisiyim aynı zamanda bölüm gereğince pazarlama ve e-ticaret görüyorum aslında tamamiyle gördüğüm şeyler olmasına rağmen beni bile bir yerden sonra o kadar tutamadı ki aralıkta aldığım ocak sonlarına doğru okumaya başladığım kitabı spesifik olarak tam 12 Mayıs’ta bitirebildim. Ancak sondaki plot twist’i o kadar efsaneydi ki kitapla alakalı herhangi bir incelemeyi bitirene kadar okumadığım için çok memnun kaldım diyebiliriz. Ancak hala şunu söylemeliyim ki Adam Fawer bence asla bir tane daha Olasılıksız çıkaramayacak gibi gözüküyor ama kendisini sürekli olarak farklı konularla geldiği için, ve konuların genelinin gerçekten efsane olduğu konusunda tebrik etmeliyim.
MobiusAdam Fawer · April Yayıncılık · 20241,709 okunma