2025 81. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2025 12:53
Herkese Merhaba Bugün sizlere Ertuğrul Özkeskin kaleminden Yitik kitabının yorumu ile geldim Mayıs ayının sıradaki kitabı 2023 yılı basımlı 166 sayfalık bir kitap "Her yağmur damlası, içimde büyüttüğüm bir hasretin gözyaşıydı sanki. Her biri, sana olan sevgimin ve dönüşünü bekleyişimin sessiz çığlığı." •Yağmurlu bir günde yolları kesişen İlker ve Mine. Zamanla aralarında oluşan güçlü bağ derin ve tutkulu bir aşka dönüşmüştü. Ancak bu aşk, beklenmedik olaylar sonucu yarım kalır ve İlker, sevdiği kadın Mine'nin bir gün geri döneceği umuduyla sekiz yıl sürecek bir bekleyişe başlar. •İlker bu uzun, yıpratıcı ve yarım kalmış aşkının yıllarca sürecek bekleyişinde, Mine'ye olan bağlılığını bırakmaz. Yalnızlığıyla baş başa kalır, anılarıyla yaşar, geleceğe dair hayallerini umudunu hiç yitirmez. Sekiz yılın sonunda merak, panik, coşku, serüven tutkusu birbirine karışır. Peki bu sekiz yıl içinde neler olmuştu? •Yağmur, onların ilk karşılaşmalarının ve ayrılıklarının hüzünlü bir sembolü olacaktır en sevdikleri şarkı eşliğinde... •Romanın sürprizi ise sonunda bizleri bekliyor! Ne çok şaşırdım, ne çok üzüldüm, o kadar farklı son ihtimallerinin arasından bu yazılan son tüm bekleyişi ve yaşanan duygusallığı farklı bir boyuta taşıyarak bende derin bir iz bıraktı. •Aşk ve duygusal roman türünde olup, sade, akıcı ve duygusal bir üslupla, ait olma duygusu, sabır, umut ve kayıp temaları ile unutulmaz bir okuma oldu. Yazarımızın kalemine sağlık Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz Okumayı ihmal etmeyin im t u b i s ʚĭɞ
YitikErtuğrul Özkeskin · Mirhan Kitap · 202312 okunma