KARANLIK TAHT ~ KERRI MANISCALCO
İçerik;
Fantastik & Romantik
Gizemli bir ressam
Sarayını korumaya çalışan bir iblis prens
Vampirler, periler, iblisler
Yeraltı dünyası
Nefretten aşka
Oyun, av, romantizm
+18 yetişkin içerik
539 sayfa
Selam…Baskının ve kurgunun güzelliğiyle yayınevinin iddialı çeviri kitaplarından #karanliktaht ile geldim. Yazar @kerrimaniscalco nın bağımsız da okunan serisinin ilk kitabı bu. Devamı da bekliyoruz
Camilla tabloları büyük ilgi gören yetenekli bir ressamdır.Tıpkı babası gibi büyülü dünyaları resmetmeyi seviyordur.Fakat annesinin gidişi ve babasının ölümüyle malikanesinin giderlerini karşılamak için bir adet sahte tablo yapar.Ama hileyi anlayan Lord Vexley bu sır üzerinden Camilla’ya şantaj yapar.Camilla sahte tablolar yapacak,Vexley’de onları müşterilere ulaştıracaktır.Üstelik Camilla’yi onunla evlenmesini ister.Camilla bir skandala adı karışmaması ve onda babasının bir eşyası olduğu için Vexley’e tahammül ediyordur.Camilla bu stresle ve gittikçe körelen yeteneğiyle baş ederken resim atölyesine oldukça dikkat çekici ve yakışıklı Lord Envy Synton adında biri gelir.Lord Camilla‘dan kendisine bir tarafı yanan bir taht yapmasını ister.Fakat Camilla bunu kabul etmez çünkü istediği şey hiç de iyi bir şey değildir.Geçmişin sırlarını içinde saklayan Camilla,Envy’nin aslında kim olduğunu ve neden ondan bir taht resmi yapmak istediğini öğrenince kendini ister istemez çözülmesi gereken oyunda bulur.Camilla hem babasının kayıp anahtarını bulmalı,hem de asıl kimliği yeraltı dünyasının yedi kötücül prensinden biri olan Haset Prensi Envy’nin cazibesinden korunmalıdır.Erdemli bir insan olarak yetiştirilen Camilla’nın ruhu kötü ve günahkar bir prensin karşısında ne kadar dayanacaktır? Ya da Envy Camilla için asla çiğnememediği kurallarını çiğneyecek midir?
Yazarın +18 ve ilk yetişkin içerikli kitabı bu.Kurgu özgündü.Anlatım güzel ama bazı uzun cümleler ve puntonun küçüklüğü okuma hızımı düşürdü.İki ana karakteri çok sevdim.Betimlemeler çok güzeldi.Anlatılanlar gözünüzde direkt canlanıyor.Bu tür okuma yapmayı seven dostlarıma tavsiyemdir
Listemin 1552.kitabı… Kezban ile okudum
Ephesus Yayınları