Sana bir parça mantık
2025 89. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2025 21:58
Senden bir parça değil sana bir parça mantık olmalı kitabın ismi. Bugün de verdiğim puana bakarak anlayabileceğiniz üzere kitap gömeceğiz spoilerlı bir şekilde. Hazırsanız başlayalım. Hadley 21 yaşında bir kadın, Lucy adında bir kızı var ve hamile. Pislik herif eski koca rolü Scott babalık rolünü yapmıyor ve bizim annecik bir gün geliyor bakıyor çiyan kuzenin biriyle aldatmış babacık anneciği. Şimdi şuraya kadar ablacığım sen lisede hadi fark etmedin Lucy doğdu... ikinci neden? Tüm gün Xbox oynayan gece de eve gelmeyen kocadan ikinci çocuğu niye yapıyorsun?? Tamam okeyiz hadi buraya kadar. Bizim babacıkla annecik ayrılıyor ve biz kelime dağarcığı göt, popo, kaka ve küfürlerden ibaret dövmeci koca kafa ama küçük beyinli Elijah ile tanışıyoruz. Elijah bu arada organları 30 yaşında olmasına rağmen yeni öğreniyor. Mesela adamın bi meme takıntısı var görseniz... Abuk subuk tepkiler tripler ve koca adam 3 yaşındaki Lucy ile kavga ediyor. Kitaptaki tek mantıklı hareket anneciğin adamdan kaçması. Ancak Lucy'nin cips sevdası yüzünden eve gelip duruyor. Bir de Elijah'ın dövme işleri ayrı... bize orasındaki burasındaki piercinglerden bahsediyor. Bir yerine girsin onlar. Cipsler boyamaya boyamalar film izleme etkinliklerine dönüşüyor ve Hadley yani annecik diyor ki bu adam niye benim evde sürekli ve adama benim yatağıma falan mı girmek istiyorsun diye soruyor... hayır adamın tepki de normal yani. Şunları dizide jzlediğizi düşünsenize.. Ben buraya kadar geldikten sonra artık salladım kitabı ciddiye alınacak gibi değildi benim için. Sonuyla ilgili bir yorumda bulunmak istiyorum, tabii koca adamla annecik evleniyor VE BIR ÇOCUKLARI DAHA OLUYOR ABLA NİYE TAVŞAN GİBİ ÜRÜYORSUN?? Bu ara romcomlar ile anlaşamıyoruz, tabii ki öznel tercih mesela Elijah istiyorum falan diyenler var...... İncelemeyi okuduysanız teşekkürler, 'kaliteli' kitaplar okumanız dileğiyle..
Senden Bir ParçaMichelle Gross · Ren Kitap · 20241,184 okunma
Sayende kitaptan nefret etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz🙂‍↕️
h˙⋆`
Biraz öyle galiba jehsjs
Kitaba on yargi ile yaklasmakta hakliymisim
h˙⋆`
Anbdhsbzb keske ben de on yargılı olup okumasaydim🥲