2025 20. kitabı
Okunma: 18 Mayıs 2025 12:05
Seray Şahiner-Hep Yek #kitapyorumum Uzun zamandır kesfetimi sallayan yazarlardan birisi olan; Seray Şahiner ile tanışma fırsatıma kavuştum. Hep Yek kitabını bir kitapcı da uzun zamandan sonra bulunca, yaşamıs olduğum burukluk aynı zamanda sevinç hissiyatı bambaşkaydı. Bu kitabı merak etme sebebim belki de tüm insanların hayatında bir eksiklik olduğuna inanmam olmuştur. Yazar Seray Şahiner'in yazmış olduğu Hep Yek kitabı, 12 hikayeden oluşmakla beraber yaşadığımız bu toplumdaki insanların; Komilerin, çocukların, gençlerin ve belki de yaşlıların bir çok diğer kişiler tarafından görülüp bir o kadar da eksik bırakıldığını tanımlıyor. Hikayelerde geçen kadın kavramının en çok yarım olduğu, ve bu dünyada en güçlü kalan kişiler arasında olduklarının, onlarsız hayatın akıp gitmeyeceğine değinen yazar, tüm bu hikayelerinde biz insanların, içindeki yalnızlık duygusunu, mağlup gelemediğimize değindinin eseri.. Hep Yek kitabını okurken gerçekten de kendimde ki yalnızlığımı bir kez daha iyi anladım. Fakat ne yapsamda geçmeyecek olan o yalnızlığın altında bir çok eski yapı taşı olduğunu da biliyordum. Kitapta en çok beni etkileyen hikayelerden bazıları ise; Sarı Işık, Karaca, Çok Affedersin, Bulyon,Hep Yek oldu. Kitap çok akıcı geçdi, aynı zamanda yazarın bir sonraki eserini de merakla okumaya dört can atıyorum desem yeridir. Bu kitabı şimdiden alıp okuyacak olanlara; İyi okumalar dilerim.. . . . . .
HepyekSeray Şahiner · Doğan Kitap · 2025984 okunma