Gül Perim adlı şarkım
Yaman bir aşkın raksıydık, gül perim Endülüs’te çalan ilk udun taksimiydik. Gecenin eteği güzelliğinle tutuşurken Kalbime aşk prangasını vuran tınıydın. Uykunda terlesen kınalı papatya Tenine dokunsam fesleğen kokardın. Siyah saçlarına rüzgar değse bir an Uçan kelebekler aşk-ı nakış ederdi. İçimde ayrılığın acıtan Kezzap ırmağı akarken Sessiz kalma aşk figanıma Adını fısıldıyorum çıldırasıya. Özlemine yazıldı dinlediğin bu şarkı Mırıldandım bak yine kendi kendime Çürüsem de aşkın, illegal sesi hiç susmadı Sözcükler kifayetsiz kaldı güzelliğini anlatmaya. Aldım elime dolu bir kadeh Gecenin yırtık bir vaktinde İndim sahile serseri halimle Gökyüzünde eşine rastlamadım Aşk parıltısı siyah inci gözlerine. Aşk doğar kalbime şarap rengiyle Her yudumun sarhoşluğum olur Beklemek sevdaysa gül perim Aşkın en güzel kıyametindeyim. Sensizliğe yazılmış bu şarkıda Sen olmadan hiçbir sözüm fitil tutmaz Aşk bile yetim kalır yazdığım şarkılarda. İçimde ayrılığın acıtan Kezzap ırmağı akarken Sessiz kalma aşk figanıma Adını fısıldıyorum çıldırasıya. Odamın duvarları, sen kokuyor kıymetlim... Beni hallaç akşamlardan kim kurtaracak? #1000kitap #video, #keşfet, #reels, #trend