- Bu sene okuduğum en iyi kitaplar listesinin ilk 5’ine garanti girecek bir kitap buldum. Yazardan okuduğum ilk kitap ve ben çok sevdim. Kitap bazı kaynaklarda yazarın yazdığı Kindled serisinin ön kitabı olarak kabul ediliyor; ama tek başına da gayet okunabilir.
- Distopya türündeki kitapta dünyaya büyük bir asteroit çarpıyor ve iklim değişiklikleri, toz yağmurlarıyla beraber dünya kaosa sürükleniyor. Birkaç yıl sonra da dünya The Walking Dead dizisinin zombisiz versiyonuna dönüşüyor. İnsanlar bir hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda kalıyorlar.
- 21 yaşındaki cici kızımız Layne’in yolu
35 yaşından fazla olduğunu düşündüğüm Travis ile kesişiyor. Dünya kaosa sürüklenmeden önce ikisi aynı kasabada yaşıyorlarmış ve birbirlerini uzaktan da olsa tanıyorlar. Layne de Travis de inanılmaz güzel karakterlerdi. Her koşulda birbirlerini koruyup kolladılar, ah Travis özellikle sen çok güzel bir adamsın! Keşke tanışabilseydik! :))
- Vahim bir durumun içinde olsalar bile kitap tatlıydı. Arada insanı gerip, sürekli ne olacak diye merak ettirse de ben kitabın biraz daha sert olmasını isterdim. Dark romance etiketine sahip değil, o yüzden bunu beklemem biraz fazla sanırım :))
- Benim bu kitaba puanım 10! Serinin diğer kitaplarını da okuyacağım.