2025 13. kitabı
MUTLULUK ELİMİZDE   ÖYLE BİR SEVGİ Karanlık dünyamı, aydınlatacak Umuda gidecek, bir sevgi olsun Yürekten nefreti, kini atacak Sevinci verecek, bir sevgi olsun   Ne zaman hasretle, hayale dalsam Gözlerim boşlukta, oturup kalsam Gördüğüm her düşte,  üzüntü bulsam Yine gülümsetecek, bir sevgi olsun   Arkadan vurulan, her dost darbesi Kulakta çınlasın, sevginin sesi Sarsa da ruhumu, ölüm busesi Gönlümü ısıtan, bir sevgi olsun   Ne kadar üzülsem, umrunda değil Aşkını isterim, mutsuzluk gelir Nefret ettikçe, yine de sevil Senin kadar güzel, bir sevgi olsun   Dolsa da saçıma, yüzlerce aklar Haykırmaz susar kalp, sevgimi saklar Yıkılır seninle, bütün yasaklar Ümitler getiren, bir sevgi olsun   ...   Yazarımızın birbirinden güzel şiirlerini keyifle okudum. Bazılarında ise kendimi buldum. Hani derler ya şiir yazanın değil okuyanındır diye, ben de kendimi bulduğum şiirleri ruhum ile sahiplendim. Çok beğendiğim bir şiirin bir bölümünü yorumda yazmak istedim. Uygun olunca seslendirmeyi istiyorum. Sevgiyle...   #salihtümek  #mutlulukelimizde #şiirkitabı #okudumbitti  #yorum
Mutluluk ElimizdeSalih Tümek · Murat Kitap ve Yayınevi · 20151 okunma