Benim için mükemmel bir kitaptı, mükemmel bi konusu vardı. Yazarın kalemine de bayıldım. Aynı karakterde iki farklı kişilik taşıyan Christian ve Silencer'a da bayıldım. Kitabın tek kusuru bana göre kadın karakter Elena'ydı. Tüm Elena'lar böyle mi olmak zorunda jdjd Adam tüm ruhuyla sevdi. Diğer kişiliği de kadını sevdi. Kız onun seri katil kişiliğini de sevsin diye kitabın yarısı boyunca iki kişiliğiyle de kızın peşini bırakmadı... Christian'nın sorunları vardı ama Elena'da normal değildi bana göre ve benim gözümde paragözün teki djdj Hatta Christian da bir ara bunun imasını yaptı mücevherler için mi burdasın diye. Kız bütün sevgiyi kabul ediyor, adamın verdiklerini kucaklıyor ama adam kendisini sevmesini beklediğinde henüz sevmiyorum ama bir gün seveceğim diyor jdjd Şans eline geçtiğinde çekip gitmiyor ama her adamı sevdiğini kabul ettikten sonra 'senin yüzünden tutsak yaşıyorum' diyor... Trilyoner sevgilisi var, adamın iş yerinde b*k gibi zam alıyorsun ama hâlâ fakir gibi gece klübünde bütün tacizlere rağmen çalışmaya mecbur hissediyor. Adam kaç kere bırak o işi diyor ve takmıyo ama başına büyük bir şey gelince bütün çileyi adam çekti... Hepsi çok sevmekten. Bu kadının neyini sevdin mükemmel adam. Kusurlu ama kusursuz... Elena'ya olan sevgisini değil de sevme şeklini sevdim. Tüm benliğiyle ve ruhuyla... Ve final. Herşeyi tahmin ettim ama finalde olanları tahmin edemedim... Beni paramparça etti ama okuduğuma pişman değilim. Bende yeri ayrı olacak bu kitabın.
4,5/5