Under Your Scars

Ariel N. Anderson
İngilizce

2023 287. kitabı
Okunma: 01 Kasım 2023 17:06
Ariel lanet olsun sana zaten profil fotosuna gelinlik koyan gerzek yazar nasıl olur diyerek hiç okumamalıydım bu feci kitabı . Bu arada şu konuyu bebeğim V.F. Mason yazsın bak nasıl 10 puanlık yazar işte o yüzden bir zahmet herkes yazar olmasın:( Arkadaş başlangıçta (ki özeti beğenip başlamıştım ) aha dedim gayet güzel gidiyor nefis yakaladım sonra ortalara doğru dip yapmaya başladı kadın karakter asabımı bozmaya başladı zira . Kendisi güya 29 yaşında ama akıl yaşı ve halleri 15 o derece kötü . Sonra tam biraz dur topluyor derken aşırı gereksiz uzayan sahnelerle içime fenalıklar gelmeye başladı ve gördüğüm en boktan en rezil sonla kitabı bitirerek beni bin bir küfre gark etti :( Konu falan bile yazmıyorum sadece hani dikkatinizi çeker falan diye uyarı yazısı yazayım dedim :D
Under your Scars
2026 7. kitabı
*Dark romance *Trajedi *Sorunlu karakterler *Geçmiş Elena Young yirmi dokuz yaşında sıradan bir avukat adayıdır. New Jersey'in suç oranı yüksek yerlerinden biri olan Meridian City de bir avukatlık şirketinde çalışmaktadır. Bir gece evine giderken üç adamın saldırısına uğrar. Attığı çığlık şehrin seri katil olarak nam salmış Silencer'ına ulaşır ve yolları kesişmiş olur. Okuduğum için pişman değilim ama tek bir kitaba sığdırılamayacak kadar fazla şey oldu. Çok yoğundu. Çok fazlaydı. Kafam patlayacak sandım. Travmatize oldum çoğu yerde özellikle de Elena'nın yaşadığı korkunç olayda mahvoldum. Bir an panik ataktan öleceğim sandım çünkü aslaa böyle bir şey okumayı beklemiyordum. Bence ben bu kitabı okuma era'mda değildim. Çünkü birkaç defa bırakmak istedim. Sıkıldım, bunaldım, daraldım. Sebebi her şeydi. Karakterlere de asla bağlanamadım, özellikle Elena beni delirtti. Çok sinirlendim çoğu yerde bir yandan da üzüldüm. Pick me'nin tekiydi. Dark konusunda doyurucuydu hem sevdim hem sevmedim. Fakat gidip şirin şeyler okumam gerek hiç iyi değilim jfjf görüşünceye dek kitapla kalın efenim Ariel N. Anderson
1000k
2025 44. kitabı
Benim için mükemmel bir kitaptı, mükemmel bi konusu vardı. Yazarın kalemine de bayıldım. Aynı karakterde iki farklı kişilik taşıyan Christian ve Silencer'a da bayıldım. Kitabın tek kusuru bana göre kadın karakter Elena'ydı. Tüm Elena'lar böyle mi olmak zorunda jdjd Adam tüm ruhuyla sevdi. Diğer kişiliği de kadını sevdi. Kız onun seri katil kişiliğini de sevsin diye kitabın yarısı boyunca iki kişiliğiyle de kızın peşini bırakmadı... Christian'nın sorunları vardı ama Elena'da normal değildi bana göre ve benim gözümde paragözün teki djdj Hatta Christian da bir ara bunun imasını yaptı mücevherler için mi burdasın diye. Kız bütün sevgiyi kabul ediyor, adamın verdiklerini kucaklıyor ama adam kendisini sevmesini beklediğinde henüz sevmiyorum ama bir gün seveceğim diyor jdjd Şans eline geçtiğinde çekip gitmiyor ama her adamı sevdiğini kabul ettikten sonra 'senin yüzünden tutsak yaşıyorum' diyor... Trilyoner sevgilisi var, adamın iş yerinde b*k gibi zam alıyorsun ama hâlâ fakir gibi gece klübünde bütün tacizlere rağmen çalışmaya mecbur hissediyor. Adam kaç kere bırak o işi diyor ve takmıyo ama başına büyük bir şey gelince bütün çileyi adam çekti... Hepsi çok sevmekten. Bu kadının neyini sevdin mükemmel adam. Kusurlu ama kusursuz... Elena'ya olan sevgisini değil de sevme şeklini sevdim. Tüm benliğiyle ve ruhuyla... Ve final. Herşeyi tahmin ettim ama finalde olanları tahmin edemedim... Beni paramparça etti ama okuduğuma pişman değilim. Bende yeri ayrı olacak bu kitabın. 4,5/5
2025 41. kitabı
Okunma: 02 Mayıs 2025 00:47
Sonu nedeniyle biraz burnumu çekerek boşluğu izlemek zorunda kaldım o nedenle üzerine çok da yorum yapmak istemiyorum. Çok fazla absürt kaçan kısmı olduğunu düşünüyorum, özellikle sonlara doğru. Seslendirmesi harikaydı, özellikle Silencer bölümleri. Bazı kısımlarda ciddili tüylerim diken diken oldu. Kitap genel olarak beklentilerimi hem karşıladı hem de karşılamadı. Kafam çok karışık. Soru sormayın, bilmiyorum, teşekkürler

Ariel N. AndersonYazar · 0 kitap
Ariel Anderson is a native Texan enjoying a simple life with her husband, Helaman, her cats Lemon Pepper and Burnt Toast, and her dog, Pippin. Ariel graduated from the University of North Texas with a Criminal Justice degree, and is currently working as a paralegal for a small law firm. When she is not putting her characters through soul-crushing trauma, Ariel enjoys playing video games and drinking an unhealthy amount of Mountain Dew.