Merhaba
Bugün sizinle su gibi akan kişisel gelişim kitabıyla tanıştırmak istiyorum
Mucizeler Kendini Sevmekle Başlar
Kitabın arka kapak yazısında da belirtildiği üzere, yazar okuyucuyu kendi iç dünyasına, kendini keşfetmeye ve en önemlisi kendini sevmeye davet ediyor.
Gerçek mucizelerin insanın kendini sevmesiyle başladığıni vurgulayan kitap. Başkalarını aşırı sevmekten veya başkaları için çabalamaktan yorulan, kendini yetersiz hisseden insanların aslında önce kendilerine dönmeleri gerektiği vurgulanmaktadır.
Güven duygusunu kaybeden, başkalarının onayına ihtiyaç duyan bireylere kendi özlerine dönmenin ve "hayır" diyebilmenin iyileştirici gücü anlatılıyor. Kendini seven insanın, başkalarının beklentilerinden bağımsız olarak kendi kimliğini ortaya koyabilmesinin önemine değiniliyor.Zamanın kıymetinin bilinmesi ve mucizelere geç kalınmaması gerektiği hatırlatılıyor.
Mutluluğun başkalarının onayında veya başkalarını memnun etmeye çalışmakta değil, kişinin kendi içinde bulacağı bir şey olduğu üzerinde duruluyor. "Bırak, onlar haklı olsun; mutluluk sana kalsın" cümlesiyle bu bakış açısını özetleyebiliriz.
Sevgili yazarımız Murat Tavlı'nın akıcı ve içten anlatımı, okuyucuyu sıkmadan konuları işlemesi sayesinde kendini sevme, affetme ve içsel huzuru bulma konularında okuyucuya ilham vermiş ve yol göstermiş.
Kişisel gelişim ve kendini keşfetme yolculuğunda adım atmak isteyenler için önerebilirim, sıcak ve samimi bir eser.
Kitapla ve Sevgiyle Kalın
Kendini aynada nasıl görürsen, toplum içindeki karşılığın da aynısı olur.
Kaldığın yerde kim olduğunu unutmaktansa gittiğin yerde kaybolmayı göze almaktır gitmek.
Hayatını acabalara bağlamak yerine, içinde bulunduğun anın tadını çıkararak yaşamalı insan. Manzaranın güzel olmasını beklemektense güzelliği sen yarat, hareket et.
@murattavliofficial
@nemesiskitap
Semra
#memureninkitapligi #engelsizokurlaokuyoruz #kitapönerisi #kıtaptavsiyesi #mertveduruileokumazamani
#mertvedurununannesininkitaplari