2025 158. kitabı
Okunma: 21 Mayıs 2025 23:22
Merhabalar dostlar Kalemini sevdiğim yazarlardan olan Bahadır Karasulu nun İnciferaye kitabiyla geldim bugün. Kısa ama çok etkileyici bir hikaye .. Aşk, sadakat ,fedakarlık konularını işleyen bir roman Inciferaye.Zaman yolculugu yaparken çok eskilere ,Dogu Roma ya kadar uğruyoruz. Ayhan ve Incifer birbirlerini çok seven ,ama hayattan beklentileri farklı olan bir çift.Incifer akademik kariyer için yurtdışını hedeflerken ,Ayhan annesinin emaneti olan teyzesini birakip yurtdışına gitmek istemiyor .Ve kaçınılmaz son ,ayrılık oluyor .Incifer bir mektup bırakarak gidiyor. Aradan 20 yıl geçiyor ve Ayhan hala o mektupla yaşıyor. Feraye ise lise yıllarında bu çiftin Üçüncü arkadaşı.Ayhan onun işlerinde yanında oluyor .Bir gün Fransız konsolosluğundan Ayhan a bir kutu geliyor .Bir kitap ve bir kolye ...Kitapta yazanları yavas yavas okumaya başladıkça bazı sırlarla yüzleşmeye başlıyor. Bir çırpıda okunacak bu hikayeyi tavsiye ederim .. Gerçekten naif bir aşk ve sadakat hikayesi ... Kötü her yerde var tabi ,her zaman da olur .Ama sevgi kazansın hep .. Kitapla kalın dostlar... İnciferaye Bahadır Karasulu
İnciferayeBahadır Karasulu · Edebiyatist Yayınları · 202324 okunma