Elveda Thunder Bay...
2025 48. kitabı
Okunma: 21 Mayıs 2025 04:41
Girişi Kai yaptığı için ve yarısına kadar onu okuduğumda mutluluktan bayıldımmmm. Hep istediği o huzurlu aileyi kurmuş, şimdi otuzlu yaşlarında harika bir baba olmuş!!! Başarılı bir kariyeri ve mutlu bir evliliği var. Tam da Kai Mori değil mi yaaa! Bu mükemmelliğe hâlâ geçmişi için vicdan azabı çekmesini de ekleyelim. Güzel adam. Banks bebeğim tüm yükünü paylaşabildiği biri olduğu için bir az daha duygusal tarafını belli ediyor artık. Öyle başladı ki devil's night evreninde olduğumu unuttum. Ta ki Kai arkadaş çevresinin hayal ettiği o huzurdan çok uzak olduğunu hatırlatana kadar... Normalleşen bir Kai bu arada bizim çocuklar hâlâ yola gelmediler diyormuşum... Hepsi evli mutlu çocuklu. (Bunu onlarda bile gördük evet!!!) Emory ve Will'in Ateş gecesi'ne ne kadar değer verdiklerini okuyanlar bilir. İşte yine o gecede verilen bir davet için 4 çiftimiz ve çocukları bir araya geliyor. Veeee o gecede yine gizemli olaylar yaşanıyor ama bu sefer ana konu çocukları... Hangileri etrafında döndüğünü spoi olmasın diye söylemiyorum ama kesinlikle 2.nesil atlıları okuruz umudumu güçlendirdi. Burada okuduğumuz olay geçmişten verilen o başlangıçtı bence. Onun kitabını bana verirmisiniz hemen ihtiyaç!!! Seriyi çok sevdim, yeri çok çok ayrı. İlk kitapta ne oluyoruz olmak, bu evrene alışmak, bu karakterleri tanımak çok güzeldi. Gerilimi ve gizemi novellasında bile eksik etmedi ve fav karakterlerimle elveda diyorum. Sizi çok özleyeceğim. Kai çok mükemmel bir karakterdi benim için. 1-2 yapamayacağım Damon ile aralarında. Kai ne kadar hayranlık uyandırıcıysa Damon içinde anlayış içimden taşıyor. Hâlâ içlerinde geçmişten bir parça olması var ki Damon'a nasıl kıyabilir, Kai'ye nasıl hayran olmayabilirim ki? İçim giderek okudum yine. Will şefkate en çok ihtiyaç duyan karakterdi ama kitabında bunu ona çok gördüğünü düşünüyorum yazarın. Üzülme, seni bir tek ben eşit tutuyorum galiba, olsun...Ve Banks! Damon'ın yaşadıklarının bir parçası. Güçlü olduğu kadar yaralı bir kadın. Kai ile kaybettikleri tüm o zamanları telafi etmeye başladıkları için mutluyum. Kesinlikle yarım kalan hikâyeler ikinci şansı hak ediyor. İçeriğinden rahatsız olmadığımdan karakterlerle de bağ kurabiliyor ve hislerini hissedebiliyorum. İncelemelerim o yüzden bu kadar normalmiş gibi olaylar. Ama her biri dark romence sevenlerin bile sınırlarını zorlayacağı hikâyeler olduğu için asla herkese öneremiyorum.
Fire NightPenelope Douglas · Independently Published · 202028 okunma
Dünür Kai ve Damon'ı düşünsene önce kız kardeşi şimdi kızı 😂😂😂