2025 26. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2025 04:58
Bitti 185 sayfa.. Kitabı okurken kızacak, üzülecek, şaşıracak, sevinecek kısaca hayatımızda yaşadığımız her duyguyu tadacaksınız. Kitabın ilk başlarında yetimhanedeki Pera'yı bulup saçını başını yolasım, çocuklara yaptığı kötülüklerin aynısını bir bir ona yapasım geldi. Suna'nın kayınpederi tarafından başına gelen kötü olayın sonucu dünyaya gelen Evin'in mi desem Aylin'in mi desem (bilemedim) sevgiye olan açlığı ve başına gelenleri okuyoruz. Annesi tarafından üvey kardeşi Mizgin'e gösterilen sevginin kırıntısına hasret olan Evin'in hikayesi. Dedesine benzediği için annesinin nefret ettiği Evin'in tavan arasında, yetimhanede, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yaşadığı acı olaylar, hayaller. Beni derinden etkiledi. Kitap bitince bir anne olarak gidip çocuklarıma sarıldım. Aslında herşey iki heceye bağlı SEV-Gİ. @tilkikitap 'tan çıkan, Merve Arslan 'ın yazdığı, #yarımhece kitabını, canım arkadaşım Funda Keskinsoy 'un tavsiyesiyle severek ve duygulanarak okuyup, inceledim. Tavsiye ederim. Yazarımızın kalemine sağlık.
Yarım HeceMerve Arslan · Tilki Kitap · 202529 okunma
Çok teşekkür ediyorum sevgiler 🌸🥰