Berhava...
2025 28. kitabı
Okunma: 23 Mayıs 2025 15:04
Gencecik bir kalem..İlk kitabı.. ilklerin o tatlı heyecanı satır aralarından gülümseyen bir çocuk gibi bakıyor kimi zaman . @halilvuralll 'ın yazdığı "berhava" kitabı elime geçince.. Bir ova hikayesi okuyacağımı düşünmüştüm.. Ama kitaba başlayınca o ovada insan denen varlığın kendi iç huzurunu hayatının anlam arayışındaki çabasını bir delikanlının dünyasına sızarak okumaya başladım. Kahramanını dövmek istediğim kitapları seviyorum.. Berhava 'yı da yanımda olsa eni konu pataklamak, onu sarsmak ve "hadi kalk yola çık" demek isterdim. Okuması çok keyifli.. Zaman zaman film ve kitap isimleri ile kitabı bir süre elinizden bırakıp Google bakma ihtiyacı duyuyorsunuz ki kahramanımızda sizi bunu yapmamanız için uyarıyor. Sonbaharın ayazını, rüzgarını ve kadim ovada zihnini susturmayan ve kalbi ile aklı arasındaki savaşta taraf seçmekte zorlanan bir gencin nefes alamadığını size hissettiren bir eser.. Sonunda ise gerçekten çok şaşıracağınıza emin olduğum tamamen "hadi canım" dedirten bir finalle,Yaşam ve ölüm iki hasım şimdi, iki şüpheli şahış dedirten bir bitiş sizi uğurluyacak olan güzel bir eser.. Okuru bol yolu açık olsun.. Okuyacak olanlara keyifli okumalar
BerhavaHalil Vural · Red Yayınları · 202432 okunma