2025 80. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2025 21:17
"Seni hep seveceğim benim pek sevgili eşim..." Bugün sizlere konu ve kurgusu ile hayran kaldığım bir eserle geldim #Suçmahalli Oleksa Yayınevi nden çıktı kalemi sevgili @nurcelebi5_ ya ait. Bu esere güzel eşlikçim ise @seldaca.comments teşekkür ediyorum Eseri cinayet masasında görevli Azra komiser dili ile oluyoruz genelde, bazı kısımlarda ise başkomiser Barış ile okuyoruz. Barış ve Azra ikilisi başlarda sevgili ve sonra imam nikahı ile ve resmi nikah ile evleniyorlar ama genel bir düğün olmuyor. Eserde ikilinin başından türlü vakalar geçiyor, canları tehlikeye giriyor ve birçok imtihan yaşıyorlar meslekleri gereği. Birbirine olan edepli aşka bittim desem yeridir var mı böyle sevdalar dedim canım yazarı kutluyorum işte bu. Bel altı sahnesi olmadan da o aşk bize ne de güzel aktarıldı. Aşkın geçtiği imtihanlar, Barış'ın sakladığı gizli görev ne? Bu ikiliyi tehlikeli gizli görev nasıl etkileyecek? Birlikte hayal ettikleri o sahil kasabasına ulaşacaklar mı? 388 sayfa bittin ama eser sonunda ben de gözlerimde yaşla bittim Yazarın kaleminden okuma yapmayı sevdim, takipçisi olacağım, kitapla kalın dostlarım ~ "İnsan bekler kızım. Birçok şey için hem de. Kalbi deli gibi atsa da gözlerinden sicim gibi yaş aksa da bekler. Çünkü bazı şeylerin beklemekten başka çaresi yoktur. Nasıl bir sonuçla karşılaşırsak karşılaşalım hep umut dolu bekleriz ki kalbimiz yatışsın." ~ "Şükür ki kader bizi birbirimize mühürlemişti!" ~ "Kalemin ucunu kağıttan ayırıp sayfayı boyayan mürekkep izine baktım. Beyazın içindeki siyah, saf iyilik ve saf kötülük. Kurban beyaz, katil siyahtı. Katil merhametsizdi, sertti ve iyiliği göremeyecek kadar kördü."
Suç MahalliNur Çelebi · Oleksa Yayınevi · 202517 okunma