2025 7. kitabı
Evet tahmin ettiğimiz gibi ikinci kitap altın oran, pi sayısı, yaşam çiçeği, tedrahedron vs geometrik bilgilerle devam ediyor. Bu kısımlar diğer kitabın sonunda çok fazla verildiği için sıkıcı bi başlangıç oluyor. Burada ilgimi çeken kısım piramitteki odalar ve onların ne olabileceği ile ilgiliydi. Öncelikle piramidin altında bir kuyu adı verilen bir oda var. Bu oda mağaramsı imiş. Bu kuyu odasına bağlı bir de tünel var. Bu tünele önceden girişler serbestmiş ve çok insan öldüğü için artık yasakmış. Bu tünel piramidin bir parçası değilmiş aksine piramit bu tünelden dolayı buraya yapılmış yani baya eskiymiş. Yer altı dünyasına bir geçit kapısı gibi düşünebiliriz. Yazar da buraya izinle girmiş ve yaşadığı deneyimi aktarmış zaten. Tünelin içinde karemsi şekiller var belirli mesafeler boyunca. Bu şekilleri her geçtiğinizde frekans değişiyor ve sizde korku oluşturmaya başlıyormuş amaç da zaten korku oluşturmak için korkuyu yenemeyenler ya deliriyor ya da ölüyormuş çünkü halüsinasyon benzeri görüntüler oluşturuyormuş yılan gibi. Zaten orada yılanlar olduğu da söylenmiş eskiden. Peki neden korku salınıyor burda. Ya aşağı dünyaya inişi engellemek içindir ya da inisiye olmanın ilk kuralı olan korkudan kurtulmak içindir. Zaten mısırlılar bu kuyu odasını inisiyenin ilk odası olarak kullanıyorlarmış korkuyu yenmek için. İnisiyenin ikinci odası kral odasıymış. Orada bulunan lahit aslında karanlığı devam ettirip orada astral boyuta geçmenin anahtarıymış. O lahiti belirli bir açıya göre yapmışlar. Yapmışlar diyorum çünkü piramitle beraber yapılmış bu. Odanın kapıları o lahiti geçirecek boyutta değilmiş çünkü. Ama kapağını çaldıkları işin şu an yok. Lahitin içinde de hava alabilecekleri yerler de mevcutmuş. Normalde lahitler hava almayacak şekilde yapılır bu da onun mezar olmadığını
Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı - 2Drunvalo Melchizedek · Ovvo Yayınları · 2004115 okunma
Bu uzun incelemeniz için teşekkür etmek isterim,elimde su an 1 var,diğerini meditasyon için almak istedim.incelemenizde mer-ka-ba meditasyonu ile ilgili okusanizda tek başımıza yapabilecegimiz birşey olmadığıni yaZmissiniz.bu bana yetti.nasil öğreneceğiz peki merkabayi düşünmeye başladım🤔