Merhabaalaarr bir kitabın daha sonuna geldiiik. Yorumlarım SPOİLER içerir baştan ileteyim.
Çıkmazdan kendimi hâlâ alamamış bulunmaktayım benim için bu serinin top noktasıydı. Bu kitapta daha farklı beklentiler içindeydim ama yine de fena değildi. Polisiye kısım beni gerçekten etkiledi. Rosalie’nin bir reklam ürünü gibi evlat alınılması, bir eşya muamelesi görmesi, hayat boyu yaşadığı zorluklar ve sooonnnuuu gözlerim dolduu.Kafasının biraz farklı çalışması ürkütücü olsa da bilmiyorum kolay bir aileden gelmemiş.
Maeve ve Josh kısmı ise aynı yine çetrefilli yazarın bu kadar uzatmasına her kitapta tepki gösteriyorum zaten ne diyeyim :D
Kitabı eylülde okumuştum ilk düşüncelerimi yazmamışım şimdi tekrar çevrilmiş okumak istedim ancak çoğu kısmı zaten hatırlıyordum o yüzden farklı bir tepki veremedim. Keşke çevrilip yayınlanma evresi bu kadar uzun sürmese bir sonraki kitap yayınlandı o da çıkmazdan sonraki faaaavvvoorimm. Herneyse çok uzattım buraya kadar okuduysanız teşekkür ediiyoruuumm hoşçakalııın.
Ailede Bir YabancıJane Casey