Katılmıyorum...
Boşanma başkaları içindir, …pek şanslı olmayan kadınlar için. Kanser gibi. Ya da ölüm.
Sayfa 56 - Afrika Yayınları, 3. Baskı, Ekim 2022·Kitabı okudu
Kitap Simyacıları
4.997 Gösterim
Bu yorum görüntülenemiyor
Boşandığı için sansli olan bir çok kadın tanıyorum. Biraz farklı bir pencereden bakmak lazım bence
Haklısın Meltem, bir tanesi de benim 🤭
Kadının yeniden kendini bulması, yeni benliği ile yeniden doğuşu demek...💫
Kesinlikle yeniden doğuş 👏👏👏
Bu yorum görüntülenemiyor
İnsan için en büyük nimettir alışmak ve unutmak. Mutsuz bir evliliği kabul edip mutsuzluğa alışmak da bir seçenek, ayrılık sürecindeki üzüntüyü daha kötüsü mutlu olmak için çıktığın yoldaki mutsuzluğu kabul edip alışmak yerine zamanla unutma cesaretini gösterip yeni başlangıçlara yola çıkmak boşanmak da diğer seçenek. Hangi seçenek kime göre doğru ? Sonu mutluluk olan seçenek tercih edilmeli doğru yanlış kime göre olduğuna göre değişiyor. Bütün yollarınız MUTLULUĞA çıksın 🙏🏻
Amin 🙏
Evlenmek büyük bir cesaret isterken boşanmak daha çok daha çok cesaret istiyor..
Semra YAPAL
Bu yüzden boşanmayı göze alanlar, çok cesur 👏👏
Başka bir acı gerçek ; Evinde mutsuz fakat ‘cesareti ‘ olmadığı için boşanmayan kadınlar sanal alemde tanıştıkları ismini dahi bilmedikleri erkeklerle ‘tek gecelik cinsel ilişki ‘ yaşayarak maalesef ilgi ve sevgi arıyorlar Günün sonunda psikoloji bozulan kendini kullanılmış hisseden ve daha çok mutsuz olan kadın oluyor Yani , boşanmak istenmeyen bir durum fakat başka çare de yoksa yapılması gereken… Mesela ben , acı sonu mutsuz bir evliliğe tercih ettim
Semra YAPAL
Razı olmak, hayatın insanın elinden yavaş yavaş kayması demek. Bu şekilde yapılan hatalar bir sonrakini doğuruyor