2025 38. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2025 14:14
Kitap konusu ile direkt olarak ilgiyi çekiyor, yeryüzünde yaşamın imkansız hale gelmesiyle insanların metro istasyonlarında yaşamaya başlamaları konseptini çok ilginç bulduğum için kitabı seveceğimi düşünerek başladım. İlk bölüm boyunca da her şey yolundaydı. Kitabın ilk birkaç sayfası ve son birkaç sayfası arasında olanlar o kadar beni ilgilendirmedi ve o kadar içine çekmedi ki. Hiç bu kadar sıkıldığım başka bir kitap hatırlamıyorum. İstasyonlarda farklı konseptler, alışveriş yapılan yerler, metronun karanlığı ve tehlikeleri, dev solucan ve yamyamlar topluluğu falan derken bazı ilginç konseptler olsa da cidden asla içine giremedim bu kitabın. Kitabın aksiyon içeren kısımlarında bile bana fenalıklar geldi, bitirmek için kendimi o kadar zorladım ki reading slump'a falan girmişimdir diye ödüm kopuyor. 1 puanı son sayfalarda hoşuma giden bir paragrafın hatrına verdim.
Alıntı
Metro 2033Dmitry Glukhovsky · Gürer Yayınları · 20102,512 okunma
Ben 9 Ejder'e 3 puan vermiştim. HATIRLATAYIM AHANBAHA Nası nefret ettiysen kitaptan kral
Gülce
İnan puanı bol bir okurum ama bu kitaba verecek bir yıldızım daha yoktu HAAHHSHD