ÇepoAziz Yaşan
Dokuz Eylül Üniversite de öğretim üyesi olan Doktor Kemal namı değer #çepo plastik cerrahtı ama estetik amaçla ameliyat yapmıyor yedi sekiz yıldan beri sadece kol nakli ameliyatı yapıyordu.
Urla da ailesine bir cenneti inşa eden Kemal,Nergis bahçesiyle kaplı dünyasında mutluluğu ve huzuru yakalamış olsada çocukluğuna dair yaşadıkları kendisinde travma olmustu.
Çoğu geceleri kabuslarla uyanıyordu.
O gun eşi Alya dan önce dönen Kemal memleketindeki kan kardeşi Cuma dan gelen telefon ile sarsılır.
Diğer kan kardeşi Abdullah yıllar önce dağa çıkmış.On dört yıl önce de öldüğü haberinin kesinleştiğini ve DNA eşleşmesi sonucunda kemiklerin Apo ya ait haberini vermişti.
Anneciği gibi hepsi de arkadaşlarının öldüğüne bir türlü inanmamışlardı.
Rüyalarına gelen oğlunun çıkıp geleceğine yürekten inanan annenin duygularına şahit oluyoruz arkadaşlar.
Taziye icin yıllardır gitmediği memleketi Diyarbakır a gitmeye karar veren Doktor Kemal,hemen ilk uçakla Diyarbakır a uçar.
Memleketinde Doktor Kemal in birbirinden kopan kan kardeşleri bir araya getirme çabasıni takdir ettim.
Doğdugu topraklarda kendisiyle ve ailesiyle yüzleştiği satırları merak edenlere,cevaplar eserde derim
Kalın sağlıcakla
@sayfa6 #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi