2025 42. kitabı
Selam Uzun zamandır polisiye kitap okumamıştım @oleksayayınları'ndan çıkan @NurÇelebi nin yazdığı suç mahalli ile geldim. Polisiyenin aşkla harmanlanmış olması okumayı keyifli hale getirdi.Başkomiser Barış karasu ve komiser yardımcısı Azra'yı okuyoruz.Cinayet masasının inatçı ,kararlı, çalışkan komiserlerinin aynı zamanda gönül ilişkisi de var. Barışın sert duruşu, çehresi her şeyi çok sert ama Azra'yı acayip seviyor .Azra da tabii ki Barış'ı çok seviyor. Ikisi muhteşem bir ikili gece gündüz birlikte olmalarına rağmen aralarındaki o Naif Duygu el sürmeden, cinsellik içermeden size nasıl geçiyor görüyorsunuz. Yoğun çalışma içinde Barış ve Azra adım adım evliliğe gidiyorlar. Kendi aralarında bir imam nikahı ile birbirlerine helal kılıyorlar. Fakat bu arada Azra'nın gece uykuları kabuslarla dolu olmaya başlıyor. bir gün Barış evden çıkar Azra'ya beni sakın takip etme der. Kafede genç bir kadınla görüşür. Tabii bu arada Azra bir telefon alır. Kocan seni aldatıyor. İçindeki o duyguya hakim olamayıp tarif edilen yere gider. Evet gerçekten Barış bir kadınla bir kafeden çıkar ama tabii hiçbir şey düşündüğümüz gibi olmayabilir. Bu bir tuzak da olabileceği gibi gizli görevde olabilir. Azra kendini tutamaz ve Barışla yüzleşir. Ama bu sırada arkalarından bir silah onlara doğrultulmuştur. Azra saklan derken evet Barış suçlu ile yüz yüze geliyor. Aralarında boğuşması sonucunda suçlu da Barış da uzun vuruluyor .Ama bu ne Azra'yı ne de Barış'ı durduruyor .Azra'nın ve Barış'ın dikkat dağınıklığı da faydalanıp Azra'yı kaçırıyorlar .Aralarında kovalamaca başlar ve bunun sonucunda Hem Azra hem de Barış çok ağır yaralanıyor ilk önce basit bir cinayet soruşturması gibi duruyor olsa da Ali ısrarla abimin intikamını almaya çalışıyorum diyor. Bu sadece bir intikam meselesi olamaz çünkü altında işlenen cinayetler çok farklı ve siz okurları adım adım ilerleyen her sayfası heyecan dolu ama aynı zamanda aşk la harmanlanmış bir kitap bekliyor. Tabii bu arada vurulduktan sonra neler oluyor sürpriz son olaylar nasıl çözülüyor tüm olayların merkezinde karanlık bir örgütümü yatıyor. Bunların hepsi kitabımızda ben çok severek okudum siz sevgili dostlarımla severek okuyacağını düşünüyorum. Yeni kitaplarda buluşmak dileği ile.
2025 Okuma Raporları
Suç MahalliNur Çelebi · Oleksa Yayınevi · 202517 okunma