·378 syf.····Okunma: 26 Mayıs 2025 13:09 Canım yazarımdan çok güzel bir kitap daha okudum.İki kitaplık bu minik serininin ilk kitabı Büyük abimiz Will hakkında
Will tırmanış sporu ile uğraşıyor.Bu işi hem seviyor, hem de başarılı fakat babası vefat ettiği için çiftiliğin başına geçiyor .Çünkü maddi problemler ve okutması gereken bir kardeşi var.Sonrasında da sevmediği halde okul koşu takımının da koçu oluyor.
Olivia ise esrarengiz geçmişe sahip,okuduğu okuldan arkadaşına şiddet uyguladığı için atılan yıldız bir koşucu.Çok başarılı ama ciddi bir disiplin ve öfke sorunu var.Will kızı ilk gördüğü anda başına bela olacağını anlıyor ve ciddi bir irade savaşına giriyorlar.
Yazar her kitabında olduğu gibi dramı bunun da içine çok güzel bir şekilde işlemiş.Olivia’nın gizemli geçmişini ve görüğü kabusları öğrenip,Will ile yakınlaşmasına şahit oluyoruz.
Ben iki karakteri de çok sevdim. Bazı yerlerde Will’e çok kızdım gereksiz bir inadı vardı ama kitabı sular seller gibi bir çırpıda bitirdiğim ve kalemini çok sevdiğim için 9 puan veriyorum.
Kesinlike tavsiye ederim!